Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

pomarudźmy sobie.....
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 939, 940, 941  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 1 Wrz 2010, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa napisał:
Lady_S. napisał:
a składa Ci chociaż życzenia właśnie w ten dzieńpytajnik

pogoda jest koszmarna,dzisiaj się wkurwiam na ojca,albo raczej to on mi okropnie podnosi ciśnienie :/ mam wolne do końca tygodnia i on oczywiście ma wielkie waty,że wstałam o 9,że zamiast coś robić to sobie po śniadaniu usiadłam na chwilę przed telewizorem. Normalnie nic w tym domu nie można zrobić jak się chce,tylko zawsze coś mi narzucają. Na dodatek zaczął mi wyjeżdżać z tekstami typu "jak się wyprowadzisz to zobaczysz którą porę dnia będziesz miała dłuższą", "nikt Ci nie będzie pomagał i robił czegoś za Ciebie,sama sobie będziesz robić" .... to wszystko było w łagodnej,skróconej wersji,ale dzięki takim tekstom odechciewa mi się wszystkiego,nawet tego ślubu i chciałabym się gdzieś schować w ciemnym kącie i nie wychodzić z niego i nie chciałabym nawet żeby ktoś mnie szukał

widzę, że Twój tata podobny do mojego język ale nie martw sie za niedługo się wyprowadzisz i będzie cisza spokój i porządek...ja jestem strasznie zadowolona, że sie już od rodziców wyprowadziłam lol

To tak jak ja:) Wolę mieszkać tylko z Ł. i potrafimy sobie organizować czas na sprzątanie i na rozrywkę itd i nikt nam nie zawraca głowy uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kasiek86
guru
guru

PostWysłany: Sro 1 Wrz 2010, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kuźwa przez tą cholerną pracę (której już nienawidzę) nie mam na nic czasu...w sumie nie ma mnie w domu od świtu do nocy a tu jeszcze pracę magisterską poprawiam, tyle do załatwiania z weselem a tu w ogóle nie ma czasu. wczoraj powinniśmy odebrać obrączki i nie odebraliśmy bo w pracy do wieczora byłam. Ale już postanowiłam że pracuję do końca września (o ile tyle wytrzymam) i rezygnuję. Na razie wytrzymam bo ciut kasy się przyda...

Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Sro 1 Wrz 2010, 23:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasiek, a gdzie pracujesz? uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zmęczenie ostatniego tygodnia skumulowało się właśnie dziś. Boli mnie każda, najmniejsza nawet kosteczka, każde włókno mięśniowe. Przez dwa ostatnie dni ciągle gdzieś biegałam, także wymokłam na deszczu za wszystkie czasy:) Ślub coraz bliżej, wisi nade mną masa spraw, finanse gnębią, a chyba tylko moja macocha rozumie, że nie jest łatwo i lekko - z własnego dobrego serca zajęła się odświeżeniem mojej sukni, zdejmując mi ten kłopot z głowy... a poza tym, to z każdej strony słyszę tylko "a kiedy", "a trzeba", "a musisz"... eh
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Lady_S.
guru
guru

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wczoraj minął termin potwierdzenia przybycia na ślub i wicie co? zadzwoniła do mnie tylko jedna osoba-kuzynka ;D normalnie idzie się załamać. Prosiliśmy wszystkich,żeby potwierdzili przybycie,bądź nie przybycie,a oni to najzwyczajniej zlali ;] nosz można się wku*wić ;/ zdecydowaliśmy,że dajemy ludziom czas do jutra,a jak nie zadzwonią to będziemy w sobotę obdzwaniać wszystkich ;]
Powrót do góry
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lady jak nie zadzwonili to pewnie przyjdą język więc się nie denerwuj...z ludzim tak zawsze...ja też do wszytskich musiałam dzwonić lol

Powrót do góry
MagdalenkaS
guru
guru

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słońce mi zaszło Sad a było tak pięknie
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 2 Wrz 2010, 14:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem zmęczona Rolling Eyes i wciąż czekam na neta w domu.... grrr!

ludzie mnie irytują... zawsze muszą coś skrytykować, wbić szpilę, do czegoś się przyczepić. po komentarzach na temat zaręczyn i ślubu, naszych planów na przyszłość, mieszkania przyszła kolej na moją pracę. zawsze jest nie taka. i niby wszyscy wiedzą, ze z pracą ciężko, ale szwagrowi zawsze mało. jak byłam kasjerką to było źle, bo co to za praca. jak sprzedawałam w butiku to też źle. jak byłam przedstawicielem handlowym to też było źle, bo pensja prowizyjna. i teraz też źle, bo jakże by mogło być inaczej. pewnie mam czekać aż mi idealna praca z wynagrodzeniem stałym rzędu 3tys przynajmniej spadnie z nieba. nie przypominam sobie, żebym go pytała zdanie Evil or Very Mad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Lady_S.
guru
guru

PostWysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa napisał:
lady jak nie zadzwonili to pewnie przyjdą język więc się nie denerwuj...z ludzim tak zawsze...ja też do wszytskich musiałam dzwonić lol

jak nie zadzwonili to ja ich nie wpuszczę na wesele,bo wszystko będzie dopięte na ostatni guzik z rozsadzeniem ludzi,ilością stolików,krzeseł itp.itd. i nikt w dniu ślubu nie będzie dostawiał stołów,bo sobie ktoś zapomniał zadzwonić. Na szczęście cała moja rodzina już została obdzwoniona, teraz tylko rodzina K.,do której zaczniemy dzwonić po południu uśmiech
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 7 Wrz 2010, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zaś muszę pomarudzić, bo mi się kredki kroją Evil or Very Mad szwagier nie chce mnie zameldować, nawet czasowo, i z tego powodu, nie mogę za bardzo podać adresu zamieszkania w pracy, bo to idzie do kard i podobno do ZUSu i US, sama nie wiem. jak bd na l4 i będą chcieli mnie skontrolować to pojadą do rodziców i lipa. żeby to jeszcze było to samo miasto, ale Gliwice to nie Zabrze Rolling Eyes nie cierpię takich śliskich spraw.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 939, 940, 941  Następny
Strona 507 z 941

Skocz do: