|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 21:20 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | | Lady_S. napisał: | a składa Ci chociaż życzenia właśnie w ten dzień
pogoda jest koszmarna,dzisiaj się wkurwiam na ojca,albo raczej to on mi okropnie podnosi ciśnienie :/ mam wolne do końca tygodnia i on oczywiście ma wielkie waty,że wstałam o 9,że zamiast coś robić to sobie po śniadaniu usiadłam na chwilę przed telewizorem. Normalnie nic w tym domu nie można zrobić jak się chce,tylko zawsze coś mi narzucają. Na dodatek zaczął mi wyjeżdżać z tekstami typu "jak się wyprowadzisz to zobaczysz którą porę dnia będziesz miała dłuższą", "nikt Ci nie będzie pomagał i robił czegoś za Ciebie,sama sobie będziesz robić" .... to wszystko było w łagodnej,skróconej wersji,ale dzięki takim tekstom odechciewa mi się wszystkiego,nawet tego ślubu i chciałabym się gdzieś schować w ciemnym kącie i nie wychodzić z niego i nie chciałabym nawet żeby ktoś mnie szukał |
widzę, że Twój tata podobny do mojego ale nie martw sie za niedługo się wyprowadzisz i będzie cisza spokój i porządek...ja jestem strasznie zadowolona, że sie już od rodziców wyprowadziłam  |
To tak jak ja:) Wolę mieszkać tylko z Ł. i potrafimy sobie organizować czas na sprzątanie i na rozrywkę itd i nikt nam nie zawraca głowy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 21:45 Temat postu: |
|
|
kuźwa przez tą cholerną pracę (której już nienawidzę) nie mam na nic czasu...w sumie nie ma mnie w domu od świtu do nocy a tu jeszcze pracę magisterską poprawiam, tyle do załatwiania z weselem a tu w ogóle nie ma czasu. wczoraj powinniśmy odebrać obrączki i nie odebraliśmy bo w pracy do wieczora byłam. Ale już postanowiłam że pracuję do końca września (o ile tyle wytrzymam) i rezygnuję. Na razie wytrzymam bo ciut kasy się przyda... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 23:04 Temat postu: |
|
|
Kasiek, a gdzie pracujesz?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 11:55 Temat postu: |
|
|
Zmęczenie ostatniego tygodnia skumulowało się właśnie dziś. Boli mnie każda, najmniejsza nawet kosteczka, każde włókno mięśniowe. Przez dwa ostatnie dni ciągle gdzieś biegałam, także wymokłam na deszczu za wszystkie czasy:) Ślub coraz bliżej, wisi nade mną masa spraw, finanse gnębią, a chyba tylko moja macocha rozumie, że nie jest łatwo i lekko - z własnego dobrego serca zajęła się odświeżeniem mojej sukni, zdejmując mi ten kłopot z głowy... a poza tym, to z każdej strony słyszę tylko "a kiedy", "a trzeba", "a musisz"... eh _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 12:17 Temat postu: |
|
|
| wczoraj minął termin potwierdzenia przybycia na ślub i wicie co? zadzwoniła do mnie tylko jedna osoba-kuzynka ;D normalnie idzie się załamać. Prosiliśmy wszystkich,żeby potwierdzili przybycie,bądź nie przybycie,a oni to najzwyczajniej zlali ;] nosz można się wku*wić ;/ zdecydowaliśmy,że dajemy ludziom czas do jutra,a jak nie zadzwonią to będziemy w sobotę obdzwaniać wszystkich ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 12:29 Temat postu: |
|
|
lady jak nie zadzwonili to pewnie przyjdą więc się nie denerwuj...z ludzim tak zawsze...ja też do wszytskich musiałam dzwonić  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 14:45 Temat postu: |
|
|
Słońce mi zaszło a było tak pięknie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 14:55 Temat postu: |
|
|
jestem zmęczona i wciąż czekam na neta w domu.... grrr!
ludzie mnie irytują... zawsze muszą coś skrytykować, wbić szpilę, do czegoś się przyczepić. po komentarzach na temat zaręczyn i ślubu, naszych planów na przyszłość, mieszkania przyszła kolej na moją pracę. zawsze jest nie taka. i niby wszyscy wiedzą, ze z pracą ciężko, ale szwagrowi zawsze mało. jak byłam kasjerką to było źle, bo co to za praca. jak sprzedawałam w butiku to też źle. jak byłam przedstawicielem handlowym to też było źle, bo pensja prowizyjna. i teraz też źle, bo jakże by mogło być inaczej. pewnie mam czekać aż mi idealna praca z wynagrodzeniem stałym rzędu 3tys przynajmniej spadnie z nieba. nie przypominam sobie, żebym go pytała zdanie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 11:57 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | lady jak nie zadzwonili to pewnie przyjdą więc się nie denerwuj...z ludzim tak zawsze...ja też do wszytskich musiałam dzwonić  |
jak nie zadzwonili to ja ich nie wpuszczę na wesele,bo wszystko będzie dopięte na ostatni guzik z rozsadzeniem ludzi,ilością stolików,krzeseł itp.itd. i nikt w dniu ślubu nie będzie dostawiał stołów,bo sobie ktoś zapomniał zadzwonić. Na szczęście cała moja rodzina już została obdzwoniona, teraz tylko rodzina K.,do której zaczniemy dzwonić po południu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2010, 12:46 Temat postu: |
|
|
zaś muszę pomarudzić, bo mi się kredki kroją szwagier nie chce mnie zameldować, nawet czasowo, i z tego powodu, nie mogę za bardzo podać adresu zamieszkania w pracy, bo to idzie do kard i podobno do ZUSu i US, sama nie wiem. jak bd na l4 i będą chcieli mnie skontrolować to pojadą do rodziców i lipa. żeby to jeszcze było to samo miasto, ale Gliwice to nie Zabrze nie cierpię takich śliskich spraw. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|