|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justii maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 12:45 Temat postu: |
|
|
Smużka niepotrzebnie mama Cie jeszcze denerwuje ale mam nadzieję, że ślub odbędzie się bez większych stresów Trzymaj się i zdaj nam później relację  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosiagosia początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 23:15 Temat postu: :) |
|
|
a ja się dziś dowiedziałam, że sukienka która miałam dzis przymierzać nie została w ogóle uszyta.. i że może bedzie na 3 dni przed ślubem  ;d;d jaja sobie ludzie robią nooo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 7:10 Temat postu: Re: :) |
|
|
ja przed slubem też non stop miałam biegunki.a o nerwowosci nie wspomne.pokłóciłam się z mężem nawet w piątek przed slubem o to,ż ew hurtowni nie bylo bananów teraz się z tego smiejemy.to normalne,że się stresujemy.a po slube będzie cudnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 9:06 Temat postu: |
|
|
Przeżyłam, ale stresowałam się KOSZMARNIE!
Kościelnego chyba nie przeżyję!  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 17:20 Temat postu: |
|
|
Smużka no widzisz Jesteś dzielna dziewczynka, poradzisz sobie Mnie w kościele będzie sciskać w gardle, z tym mam zawsze problem jak się stresuje, ale wezmę coś na uspokojenie i będzie luzik.  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 17:23 Temat postu: |
|
|
Mi się tak ręce trzęsły, że nie mogłam obrączki mężowi założyć!
..no i z podpisem też miałam spory problem.. Wyszedł koszmarnie krzywy - zupełnie jak nie moje pismo!  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 17:39 Temat postu: |
|
|
Smużko, miło Cię widzieć Gratulacje kochana i może jakimiś zdjęciami byś nas tu poczęstowała?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 17:58 Temat postu: |
|
|
Przykro mi, ale zdjęcia w maju.
Teraz nie ma czym się chwalić.. W sumie to nawet nie mamy żadnego dobrego zdjęcia.. bo wszystkie były robione przez gości telefonami czy innym badziewiem.
My jakoś szczególnie zdjęć nie pragnęliśmy mieć..  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 18:01 Temat postu: |
|
|
Smużko gratulacje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agniesia1412 bywalec

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2010, 6:26 Temat postu: |
|
|
No i mnie dopadl stres, spac od niedzieli już nie mogę caly czas sie budzę a jak już jest godzina 6 to koniec wstaje i nie ma mowy o dalszym spaniu , caly czas i mi coś nie pasuje mój męzuś ma już urlop a że razem mieszkamy to co jakis czas mala sprzeczka albo ja zaczne albo on na szczęście po kilku minutach już jest ok Ale wiadomo to z nerwów.Chcialabym sie już obudzic w sodę rano i wyjechąc do Zakopanego tam na 100% odpoczniemy od tego wszystkiego  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|