|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 10:28 Temat postu: |
|
|
ja sobie mysle ze lepiej isc na makijaż o 8:00 do kobiety ktora wie co robi niż później do takiej co wszystko popsuje ;prawda? bo ja zazwyczaj nie maluje sie zbyt mocno, tylko tusz i puder i chyba nie potrafilabym inaczej.efekty wlasnej pracy tez moga mnie nie zadowolić  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 10:34 Temat postu: |
|
|
| Jula do ślubu ten makijaż już nie będzie taki super! to przecież cały dzień! a jak Ci podczas robienia fryzury coś zetrą? uszkodzą? bedzie po efekcie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 10:39 Temat postu: |
|
|
| Juleeeczka napisał: |
Magdalenko na pewno sa ale ja takowej nie znam osobiście i musiałabym isc w ciemno, a troche sie boje |
Ale przecież możesz pójść jeszcze na makijaż próbny i nie będzie "w ciemno" Do tej słabej kosmetyczki rzeczywiście nie ma sensu iść, tylko najesz się mnóstwo stresu. Ale 8 godzina to moim zdaniem za wcześnie, 8 - godzinny makijaż już nie będzie taki perfekcyjny jak świeży. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak - zapisała się do tej lepszej makijażystki na 8, żeby mieć w razie czego pewne miejsce, ale pochodziłabym jeszcze na próbne to innych osób. Może akurat Ci się spodoba i będzie wolna lepsza godzina  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 13:14 Temat postu: |
|
|
no obie mam juz zarezerwowane.Chyba tak zrobie jak mówisz Juliette chociaz na 18 dni przed ślubem nie bedzie łatwo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 16:10 Temat postu: |
|
|
Ja fryzjerkę znalazłam w czwartek przed samym ślubem, ty też dasz radę  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 16:56 Temat postu: |
|
|
Juleeczka jeżeli twój makijaż ma tak wyglądać w dniu ślubu to lepiej kup dobre kosmetyki i pomaluj się sama. A wcześniej trochę poćwicz makijaż, żeby potem Ci się udał. Bo ta kosmetyczka jest tragiczna z tego co piszesz. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matleena gaduła

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2010, 17:49 Temat postu: |
|
|
Zawsze lepiej żeby fryzjer był przed makijażem. czasem do fryzur pryzjerki używają brokatów których potem jak bedziesz miała makijaż już nie usuniesz. jak ci lakierem do wlosów popsika coś lekko na twarz możesz sie zacząć świecić.
jedynym rozwiązaniem jest zasłanianie twarzy kartką czy chusteczką przy każdorazowym psikaniu fryzury czegoś.
ale najprostsze wyjscie to zrobienie fryzury najpierw, a potem dopiero makijaż. poza tym - fryzura bedzie tak zalakierowana że nie zniszczy Ci sie na pewno przez wiele godzin, makijaż, nawet ten najlepszy, moze tej samej ilości godzin nie wytrzymac. im świeższy bedzie w godzinie slubu tym lepiej, mniejsze prawdopodobienstwo świecenia się. _________________ MAKIJAŻ ŚLUBNY ŚLĄSK! www.matleena.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olinka85 początkujący

|
Wysłany: Pią 11 Mar 2011, 11:56 Temat postu: |
|
|
| Ja ma slub o 16, najpierw skonsultuje sie z fryzjerka ile wczesniej powinnam przyjsc ale mysle ze kolo 9, potem makijarz juz w domku zrobi mi siostra bo ma do tego dryg wiec mam problem z głowy. Ale mysle ze 8 rano na makijaz to napewno przesada |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 11 Mar 2011, 13:01 Temat postu: |
|
|
Nasz ślub jest o 17. Do fryzjerki jestem umówiona na 11:00, do makijażystki na 13:00, o 14:00 będę wolna. Akurat będzie czas na spokojne ubranie się M. przyjedzie około 15:00, pozostanie błogosławieństwo i dojazd do kościoła. Nie będę się stresować, że za wcześnie albo za późno, tak jes w sam raz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kima kandydat

|
Wysłany: Nie 21 Cze 2015, 14:23 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem tak z 5-6 godzin przed ślubem _________________ bransoletki |
|