|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 16:20 Temat postu: |
|
|
Tak jest. Co się przejmować goścmi? Dla jednych będzie za skromna, dla innych za strojna, wg niektórych lepsza biała, innych ecru. Szaleństwo. Goście mają pić, bawić się, i podziwiać pannę młodą! A nie się wtrącać. Każda panna młoda wygląda pięknie _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 17:22 Temat postu: |
|
|
pewnie, że tak! Ja np. jak pokazuję mojej mamie w necie sukienki, które mi się podobają to ona aż łapie się za głowę.. dlatego nie chce ze mną jeździć. mam sama kupić to, co mi się podoba! A innym nic do tego  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 29 Sie 2010, 9:23 Temat postu: |
|
|
gosia najważniejsze, że sukienka podoba się Tobie i jeszcze żeby spodobała się twojeu przyszłemu mężowi gdy Cię ujży w niej Iwszy raz.
mapia , myślę, że dół tej sukni jest w porządku. Trudno mi wyrazić jakieś głębsze uczucie bo akurat suknia nie w mym guście, ale też nie widzę w nim nic złego co by mnie raziło. Wszystko ok. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia Katarzynka uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 14:29 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam suknię taką, o jakiej marzyłam - koronkową syrenkę I na dodatek strasznie wcześnie! a to dlatego, że była ogromna obniżka ceny a sukienka była ostatnia i śliniło się na nią kilka dziewczyn. Na szczęście ja ją przymierzyłam pierwsza i od razu zapłaciłam zaliczkę. Tylko, żeby mi się nie przytyło hmmmmm...
Oto jej model:
http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=175&osCsid=c299a7a251d5b85b8383f3693ce03c41 _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 14:33 Temat postu: |
|
|
sukienka śliczna...choć ja z moimi biodrami moglam sobie tylko o takie pomarzyć a ile Cie ona kosztowała jesli można wiedzieć? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 14:52 Temat postu: |
|
|
Mnie ona kosztowała 1449 zł plus 100 za skrócenie. Ale wiesz, ja mam szerokie biodra strasznie - tak mi się wydaje, ale ta kiecka leżała świetnie, moja własna mama stwierdziła, że wyglądam sexi Podkreśla sylwetkę taką ala klepsydrowatą (do klepsydry brakuj mi pokaźnych piersi, ale czego nie zrobi teraz push-up)  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 14:54 Temat postu: |
|
|
ja ma 110cm w biodrach w tali 70 a w biuście 85 więc jestem nadwyraz nieproporcjonalna. W takie sukienki nawet się nie mieściłam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 15:12 Temat postu: |
|
|
ja mam 92 w biodrach, 70 w talii i 85 w biuście, czyli, że rybka dla mnie będzie ok? Jak myślicie? Mnie się podoba, ale strasznie się martwię i tak, że coś mi urośnie, albo zmaleje... W sumie to aż mnie dziw bierze, że o tym rozmyślam. Nigdy nie przejmowałam się wymiarami i chciało mi się śmiać z panien takich jak ja teraz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aneczka33 kandydat

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 15:42 Temat postu: |
|
|
| myślę że do twojej sylwetki każda sukienka będzie sie dobrze prezentować, jeszce sależ troche od wzrostu, ale jeżeli nie masz więcej niż 170 to powinna pasowac idealnie |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 31 Sie 2010, 15:55 Temat postu: |
|
|
mam 165 Dzięki, powoli się uspokajam. Zaraz przed ślubem pewnie umrę na zawał, skoro już się tak stresuję. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|