|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
natie uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 17:43 Temat postu: |
|
|
dziewczyny.. ja mam takie głupie pytanie.. na ile przed ślubem warto kupić buty na ślub? oglądałam ostatnio w Ryłko i się zastanawiam , czy jak będzie jakaś wyprzedaż czy nie warto już teraz kupić.. boję się tylko, że jak otworze pudełko potem to buty zamiast w kolorze białym beda brudne:P _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 19:06 Temat postu: |
|
|
ja buty kupowałam w marcu. A tak w teorii to buty i biustonosz powinnaś mieć do pierwszej przymiarki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 21:25 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | ja buty kupowałam w marcu. A tak w teorii to buty i biustonosz powinnaś mieć do pierwszej przymiarki  | dzięki za radę a na pierwsza przymiarkę to ile miesięcy przed ślubem trzeba się udac? jeju jaka ja ciemna jestem  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 21:27 Temat postu: |
|
|
To zalezy od salonu Ja byłam na 3 tygodnie przed slubem
I za każdym razem brałam bielizne, buty, a za pierwszym równiez biżuterie, żeby sprawdzić - czy pasuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 22:02 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | To zalezy od salonu Ja byłam na 3 tygodnie przed slubem
I za każdym razem brałam bielizne, buty, a za pierwszym równiez biżuterie, żeby sprawdzić - czy pasuje  | 3 tygodnie.. o matko i z tym wszystkim da się wyrobić w 3 tygodnie?  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 23:09 Temat postu: |
|
|
natie, ja mialam problem z kupieniem butów... bo jak podoba sie model, to nei ma rozmiaru, i na odwrót. w jednym salonie nawet mi powiedzieli ze dostawa bedzie w... (uwaga!) lutym czyli za pol roku heeh takze warto kupic butki duzo wczesniej, dobrze zamknąc i do worka i do szafy
no albo popytaj kidy mają dostawy butów w salonach u Ciebie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 23:15 Temat postu: |
|
|
| mapia napisał: | natie, ja mialam problem z kupieniem butów... bo jak podoba sie model, to nei ma rozmiaru, i na odwrót. w jednym salonie nawet mi powiedzieli ze dostawa bedzie w... (uwaga!) lutym czyli za pol roku heeh takze warto kupic butki duzo wczesniej, dobrze zamknąc i do worka i do szafy
no albo popytaj kidy mają dostawy butów w salonach u Ciebie | ja jeszcze nawet nie wiem jaki kształt butów chcę wiem tylko, jaki ma być obcas - stabilny  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 7:58 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | To zalezy od salonu Ja byłam na 3 tygodnie przed slubem
I za każdym razem brałam bielizne, buty, a za pierwszym równiez biżuterie, żeby sprawdzić - czy pasuje  |
ja pierwszą przymiarkę miałam w pod koniec czerwaca z tym, że ja szyłam u krawcowej a nie w salonie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 11:02 Temat postu: |
|
|
ja kupiłam w czerwcu a ślub we wrześniu;) trochę żałuję, że je kupiłam bo teraz jak zabieram je na lekcje tańca to są tak mega niewygodne, że ja nie wiem co to będzie w dzień ślubu;/ ale potwierdzam, że buty trzeba mieć na pierwszą przymiarkę bieliznę również _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sob 28 Sie 2010, 11:49 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | | ewqa04 napisał: | To zalezy od salonu Ja byłam na 3 tygodnie przed slubem
I za każdym razem brałam bielizne, buty, a za pierwszym równiez biżuterie, żeby sprawdzić - czy pasuje  | 3 tygodnie.. o matko i z tym wszystkim da się wyrobić w 3 tygodnie?  |
Na tej przymiarce masz już całą sukienkę Regulowana jest długość sukienki (do butów), ramiączek... Tylko duperele U krawcowej to na pewno wyglada inaczej
Ja butów nie mogłam kupić, mam dużą stopę i musze mieć niziutki obcas. Było mega ciężko, ale udało sie przez neta Od czerwca w nich chodze po domu, już sa wygodniutkie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|