Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Opine o obsłudzie w salonach ślubnych
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 74, 75, 76  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stefcia napisał:
Twój tyłek nie jej, niech się nie wtraca!

Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon Angela w Toruniu. W ogóle mam raczej pozytywne wrażenia po odwiedzinach w salonach, w jednym tylko była niezbyt miła obsługa, a tutaj wszystko grało. Co prawda nie spodobała mi się jej sugestia co do biżuterii, ale to kwestia gustu akurat
po prostu nigdy w życiu tam już nie pójdęuśmiech takie same problemy okazuje się, miała koleżanka, która w tamtym roku szukała sukni ślubnej uśmiech

ślub kościelny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja Wam cos powiem dziewczyny. 3 tygodnie temu byłam z mama na przymiarce. Przy zakupie sukni pani była cud, miód, do rany przyłóż.
A na przymiarce - już nie. Moja mama ostro się z nią ścięła, bo pani za czarta nie potrafiła zobaczyć, że sukienka jest krzywa Confused

Tak więc - to, że panie sa super ultra miłe przy przymiarkach i kupowaniu, to nic nie znaczy uśmiech
I część dziewczyn to potwierdzi, ale na szczęście nie jest to regułą uśmiech
Powrót do góry
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No cóż, wiadomo, że to nic nie znaczy, ale mam też na myśli to, że pani była kompetentna, jak na moje , doradziła moim zdaniem słusznie i jak w czymś mi nie było dobrze, to powiedziała wprost, ale uprzejmie - bez takich tekstów jak tu były przytaczane. I zaznaczam- to co mi doradziła nie było najdroższe :p żeby nie było

Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stefciu - ja mój salon zachwalałam. Kobietka była świetna,nic nie narzucała, świetnie doradziła. Byłyśmy z mamą pod wrażeniem uśmiech

A na przymiarce do mojej mamy warczała a do mnie "pani Ewuniu to, panie Ewuniu tamto" Rolling Eyes
Powrót do góry
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Sie 2010, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardziej miałam na myśli teksty przytaczane przez natie uśmiech chodziło mi o to, że pani potrafiła zwrócić uwagę, że w czyms mi gorzej, coś mi mniej pasuje nieco bardziej... kulturalnie

Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Pią 27 Sie 2010, 6:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta panie rzeczywiście ma z kultura na bakier lol Ja w jednym z salonów słyszałam co chwilkę "ale pani wielka, no ale pani wielka" Shocked
Wiec wiem jak miło czuła się Natie uśmiech

A tylko chciałam pokazać, ze te panie sa miłe,ale czesto tylko do pewnego momentu.
Powrót do góry
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 27 Sie 2010, 7:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak już o salonach to ja mogę polecić w Częstochowie Casadę...z tym że wiem tylko jak to wyglądał podczas przymierzania...bo nie zdecydowałam się na zakup tam sukienki tylko model skopiowałam u mojej krawcowej.

ale obsługa była pierwsza klasa i chyba najfajnieszy salon w jakim byłam (a zwiedziłąm duuużo, zwłasza w Katowicach)

Powrót do góry
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 27 Sie 2010, 8:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewqa04 napisał:
Ta panie rzeczywiście ma z kultura na bakier lol Ja w jednym z salonów słyszałam co chwilkę "ale pani wielka, no ale pani wielka" Shocked
Wiec wiem jak miło czuła się Natie uśmiech

A tylko chciałam pokazać, ze te panie sa miłe,ale czesto tylko do pewnego momentu.
no miło się nie czułam, ale cóż.. a umowę to chyba będę podpisywała z narzeczonym, bo prawo skończył to się lepiej na tym zna, niż ja Very Happy

ślub kościelny
Powrót do góry
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 27 Sie 2010, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja sama studiuję m.in prawo, więc sie nikogo nie pytałam Very Happy Ale pamiętaj , żeby wziąć pokwitowanie! Ja się głośno domagałam. A mama wspomniała coś tam o studentce prawa, chyba żeby pani wiedziała i w razie czego nie kombinowała

Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 27 Sie 2010, 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cwaniary Twisted Evil

jak Was czytam to też dochodzę do wniosku, ze nie będę się siliła na bycie miłą i będę wymagać kompetencji, jak mi coś ktoś obieca to lepiej, żeby dotrzymał słowa Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 74, 75, 76  Następny
Strona 8 z 76

Skocz do: