|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 17:05 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | wiesz to zależy, bo może babcia czy mama ja na coś namawiały, co jej się naprawdę nie podoba. to akurat jest denerwujące. w sumie przecież nie musi się nam wszystkim podobać to samo choć słyszeć coś takiego jest bardzo przykro. dziewczyna powinna o tym pomyśleć. pewnie sama by takich komentarzy usłyszeć nie chciała. niektóre kobiety zachowują się co najmniej dziwnie. | no, one akurat siedziały przy takim stoliku bardzo blisko parkietu na którym był "wybieg" ..
no ale trudno jutro jade do katowic poogladac suknie no i bede musiala sie zastanowic, gdzie kupic:) _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:10 Temat postu: |
|
|
czasu masz jeszcze sporo, więc zdążysz się zastanowić jeszcze z 10razy
mnie kusi, by dla siebie samej iść sobie poprzymierzać kiecki, ale ostatnio nie mam z kim, więc się wstrzymuję  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:33 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | czasu masz jeszcze sporo, więc zdążysz się zastanowić jeszcze z 10razy
mnie kusi, by dla siebie samej iść sobie poprzymierzać kiecki, ale ostatnio nie mam z kim, więc się wstrzymuję  | samej to ja bym się wstydziła najgorsze, ze mama ze mna nie chce jechac.. bo to nie na jej nerwy.. ehh _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:49 Temat postu: |
|
|
ja się nie wstydziłam ale zauważyłam, że jak jestem sama to w salonach mnie nie traktują poważnie. tym bardziej, że wyglądam na 18 wiec wolę iść z obstawą, by się nie wściec i by było zabawniej. co to za frajda przymierzać samej kiecki....  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 16:04 Temat postu: |
|
|
Ja sama jakoś nie miałam ochoty. Tak mi się wydawało, że nikt nie potraktuje mnie poważnie, a poza tym ja często jestem niezdecydowana, potrzebuję doradcy, drugiej opinii. Tak by mi było trochę nieswojo samej _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 19:22 Temat postu: |
|
|
ja miałam tak samo jak stefcia samej nie miałam ochoty przymierzać no i opini kogoś potrzebowałam a mama do tego najlepsza była  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:34 Temat postu: |
|
|
| nimfa napisał: | ja miałam tak samo jak stefcia samej nie miałam ochoty przymierzać no i opini kogoś potrzebowałam a mama do tego najlepsza była  | to masz szczęście, że z mamą mogłaś chodzić.. moja za Chiny nie chce ze mną chodzić, bo stwierdziła, że mam SAMA zadecydować jaką suknię kupuję.. :/ a też bym chociaż raz chciała jej pokazać, co mi się podoba i jak to na mnie wygląda.. _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:51 Temat postu: |
|
|
Moja przez długi czas w ogóle nie chciała interesować się tematem!
Jak schodziło na ślub itp, dostawała skoków ciśnienia, nerwów itp, aż zaczynałam mieć wyrzuty sumienia ze w ogóle ślub biorę, bo wyglądało to tak, jakby to był dla niej dopust Boży _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 21:16 Temat postu: |
|
|
| Stefcia napisał: | Moja przez długi czas w ogóle nie chciała interesować się tematem!
Jak schodziło na ślub itp, dostawała skoków ciśnienia, nerwów itp, aż zaczynałam mieć wyrzuty sumienia ze w ogóle ślub biorę, bo wyglądało to tak, jakby to był dla niej dopust Boży | haha a do mojej matki przed chwilką teściowa zadzwoniła, że chcą w niedzielę do nas przyjechać pogadać ciekawe o czym   _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdapop kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Paź 2010, 9:54 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny pomóżcie!
Czy podoba Wam się ta sukienka?
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=SD5211
Mi odrazu wpadła w oko, lecz wielu moich znajomych ma mieszane uczucia, a ja zawsze chciałam taką skromną sukienkę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|