|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:17 Temat postu: |
|
|
a mnie dziś rozczarował salon sukien Margarett w Katowicach.. oglądałyśmy suknie z przyjaciółką, jedna wpadła mi w oko, to Pani spytała, kiedy slub.. mowie zgodnie z prawda, ze w maju.. a ona, ze to za wczesnie, ze bedzie jeszcze nowa kolekcja.. a ja mowie, ze podoba mi sie jeden model i czy moge przymierzyc.. no to babsztyl mi mowi, ze mam sobie najpierw katalog zobaczyc.. zeby tylko mi tej sukni nie dac!  poogladalam, ale mowie, ze jednak chce przymierzyc. a ona, ze ten model pogrubia, ze tylek wychodzi wielki.. no ja pierdziele, ona tam pracuje czy co?! to ja jestem klientka! ! mowie jej taka wkurzona ze i tak chce przymierzyc. specjalnie, jej na zlosc. bo z w zyciu wiecej tam nie pojde! jestem zniesmaczona obsluga.. jej poziomem. a raczej brakiem. _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:20 Temat postu: |
|
|
natie, czy to salon koło stawowej, a raczej przed stawową, w centrum?? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:23 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | | natie, czy to salon koło stawowej, a raczej przed stawową, w centrum?? | na placu Andrzeja .. jak przejdziesz przez cały dworzec to zaraz po prawej jest salon.. po prostu gorszej obslugi nie moge sobie chyba wyobrazic.. :/ _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:27 Temat postu: |
|
|
żebym to ja wiedziała, gdzie jest Plac Andrzeja to byłoby dobrze
jaki to jest ten salon, który jest niedaleko stawowej, koło schodów pod którymi się przechodzi na drugą stronę, bo na ulicy nie ma przejścia dla pieszych?? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:30 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | żebym to ja wiedziała, gdzie jest Plac Andrzeja to byłoby dobrze
jaki to jest ten salon, który jest niedaleko stawowej, koło schodów pod którymi się przechodzi na drugą stronę, bo na ulicy nie ma przejścia dla pieszych?? | o matko nie wiem
ja szlam z autobusu przez stawowa, potem przeszlam przez dworzec i bylam z drugiej strony dworca i tam wlasnie jest plac andrzeja:D
a w jednym salonie, naprzeciw tego wyjscia z dworca w kamienicy byl jeden salon i tez znalazlam super suknie:) najgorsze, ze nie mam z kim jechac do Katowic - szopienic, tam jest jakis salon Mira Mariage.. a w necie ogladalam suknie i niektore mi sie podobaja..  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 15:56 Temat postu: |
|
|
natie, ale koniec końców dała Ci ją przymierzyć?
Słusznie, że się upierałaś!  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 16:10 Temat postu: |
|
|
| Smużka napisał: | natie, ale koniec końców dała Ci ją przymierzyć?
Słusznie, że się upierałaś!  | tak, ale jak tylko zalozylam, to tryumfalnie powiedziala, ze tak, jak mowila, suknia bardzo tylek pogrubia... powiedzialam wiec, ze dziekuje, ubralam sie i wyszlysmy z kolezanka. zalosny stary babsztyl  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 18:53 Temat postu: |
|
|
Och no a co jej do Twojego tyłka ? Ja bym wyszła z siebie normalnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:32 Temat postu: |
|
|
| MagdalenkaS napisał: | Och no a co jej do Twojego tyłka ? Ja bym wyszła z siebie normalnie  | jak widać, dużo myślę, że osoby, które nie czują powołania do pracy w sklepie, nie powinny w nich pracować  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 20:41 Temat postu: |
|
|
Twój tyłek nie jej, niech się nie wtraca!
Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon Angela w Toruniu. W ogóle mam raczej pozytywne wrażenia po odwiedzinach w salonach, w jednym tylko była niezbyt miła obsługa, a tutaj wszystko grało. Co prawda nie spodobała mi się jej sugestia co do biżuterii, ale to kwestia gustu akurat _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|