|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 15:37 Temat postu: |
|
|
ja zdecydowałam się na buty w tym stylu :
jeszcze nie wiem czy złote czy srebrne ale to zależy od koloru sukni biel lub ecru  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 15:50 Temat postu: |
|
|
wysokie widzę, pytanie czy wygodne. Ja nie biorę takich cienkich sandałków, wolę solidniejsze i poza tym się przekonałam, że takie buty obcierają _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 15:58 Temat postu: |
|
|
nie robimy wesela więc nie będą miały okazji mnie obetrzeć buty mają ładnie wyglądać na sesji zdjęciowej poza tym chcę w nich chodzić także po ślubie no i nie lubie białych butów... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 16:01 Temat postu: |
|
|
no obetrzeć mogą zawsze, ale jak nie będzie wesela, to rzeczywiście duzo łatwiej. Rozumiem, ze nie lubisz białych, ja też białych nie noszę, ale zamierzam potem pofarbować na czarno  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 16:05 Temat postu: |
|
|
no to też jest pomysł co prawda mam jeszcze rok do namysłu ale chyba już nie zmienię zdania. najpierw to trzeba sukni szukać _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 23:54 Temat postu: |
|
|
A ja mam takie pytanie. Jak dobrać buty do sukni? mam na myśli kolor. Czy jeśli się nie uda trafić idealnie, to lepiej ciut jaśniejsze, czy ciut ciemniejsze? Ja mam suknię takie jasne ecru. Widywałam buty, które jak były w ecru to aż wręcz żółte, a mam suknię jaśniejszą _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 7:20 Temat postu: |
|
|
Stefciu to chyba nie jest takie istotne
Niektóre dziewczyny wybierają buty pod kolor kwiatów w bukiecie, więc się przejmuj
Ja kupiłam buty przez internet, więc w ogóle nie miałam możliwości ich obejrzenia. A porównałam z sukienką dopiero 2 tygodnie temu Tzn, nie porównałam, wcale nie zwróciłam na to uwagi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 8:05 Temat postu: |
|
|
A to w porządku  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdik kandydat

|
Wysłany: Czw 26 Sie 2010, 19:20 Temat postu: |
|
|
Monika bardzo ładne buciki, szczególnie 3 mi się podobają  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Polcia kandydat

|
Wysłany: Pią 27 Sie 2010, 14:53 Temat postu: |
|
|
| monik@ napisał: | ja zdecydowałam się na buty w tym stylu :
jeszcze nie wiem czy złote czy srebrne ale to zależy od koloru sukni biel lub ecru  |
Najbardziej podobają mi się też 3
Ja zdecydowałam się na buty w kolorze fioletowym(kolor przewodni) i dosyć wysokie, bo ponad 10 cm - mój narzeczony jest dużo wyższy ode mnie więc muszę nadrabiać . Na szczęście lubię i wytrzymuje na takich wysokich butach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|