Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Co spędza Wam sen z powiek?:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 65, 66, 67, 68  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Racje masz uśmiech
Ale przed ślubem włącza mi sie jakiś małpi rozum Rolling Eyes Zaczynam sie zastanawiać nad rzeczami jak najbardziej oczywistymi uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za dużo forum Cool
guru
guru

PostWysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe, dobre lol
Powrót do góry
Kasiek86
guru
guru

PostWysłany: Pon 2 Sie 2010, 14:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi sen z powiek spedza odleglosc do sali od kosciola... mamy ok40 km a mi juz jak zarezerwowalismy sale to snily koszmary....boje sie ze ludzie nie przyjda do kosciola bo im sie nie bedzie chcialo pozniej taki kawal drogi jechac i ze nikogo nie bedzie na slubie. Inna bolaczka to duza liczba gosci, albo ze powiedza ze nie przyjda a jednak sie pojawia i ja nie bede miala co im dac jesc (mamy catering) i ostatnie czy ze wszystkim zdazymy, zlatwic wszystkie szczegoly...(cos mi polskie znaki nie dzialaja nie wiem czemu...)

Powrót do góry
Milagros
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 19 Sie 2010, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi teraz spędza sen z powiek to, że jeszcze nie mam sukienki do ślubu cywilnego.......jutro jadę kupić, mam nadzieję, że coś wybiorę. Boję się też, że ze wszystkim nie zdążymy.

ślub kościelny

[u
Powrót do góry
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 19 Sie 2010, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasiek86 napisał:
mi sen z powiek spedza odleglosc do sali od kosciola... mamy ok40 km a mi juz jak zarezerwowalismy sale to snily koszmary....boje sie ze ludzie nie przyjda do kosciola bo im sie nie bedzie chcialo pozniej taki kawal drogi jechac i ze nikogo nie bedzie na slubie. Inna bolaczka to duza liczba gosci, albo ze powiedza ze nie przyjda a jednak sie pojawia i ja nie bede miala co im dac jesc (mamy catering) i ostatnie czy ze wszystkim zdazymy, zlatwic wszystkie szczegoly...(cos mi polskie znaki nie dzialaja nie wiem czemu...)

my mieliśmy koło 30km od kościoła a od większości rodziny 50km i jakoś większość przyszła lol choć marudzili czemu nie robimy wesela w remizie na wsi jak wszyscy Mad

Powrót do góry
Kasiek86
guru
guru

PostWysłany: Czw 19 Sie 2010, 13:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa szczerze to już sie nie przejmuję tak jak na początku. Jak ktoś nie przyjdzie na ślub tylko dlatego bo później trzeba by było jechać tak daleko to czy jest wart tego aby się nim przejmować...? Dałam sobie na luz. A podczas proszenia tylko jedna osoba dała do zrozumienia że powinniśmy zrobić wesele bliżej dla jej wygody.. Shocked

Powrót do góry
moniq_
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie Stoperanu Rolling Eyes tak go dobrze reklamowali na stres a ja sie boje ze sie bardzo zestresuję Sad
czy ktos to kiedykolwiek używał pytajnik
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moniq_ napisał:
ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie Stoperanu Rolling Eyes tak go dobrze reklamowali na stres a ja sie boje ze sie bardzo zestresuję Sad
czy ktos to kiedykolwiek używał pytajnik

mnie sie wydaje ze reklamowali go na biegunke, a nie stres.. a to nie to samo Rolling Eyes Mr. Green
guru
guru

PostWysłany: Pon 23 Sie 2010, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy inaczej reaguje na stres, jednemu się trzęsą ręce a drugi ma hmm biegunkę uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 65, 66, 67, 68  Następny
Strona 66 z 68

Skocz do: