|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:01 Temat postu: |
|
|
Racje masz
Ale przed ślubem włącza mi sie jakiś małpi rozum Zaczynam sie zastanawiać nad rzeczami jak najbardziej oczywistymi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:10 Temat postu: |
|
|
Za dużo forum  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 2 Sie 2010, 13:12 Temat postu: |
|
|
hehe, dobre  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pon 2 Sie 2010, 14:19 Temat postu: |
|
|
mi sen z powiek spedza odleglosc do sali od kosciola... mamy ok40 km a mi juz jak zarezerwowalismy sale to snily koszmary....boje sie ze ludzie nie przyjda do kosciola bo im sie nie bedzie chcialo pozniej taki kawal drogi jechac i ze nikogo nie bedzie na slubie. Inna bolaczka to duza liczba gosci, albo ze powiedza ze nie przyjda a jednak sie pojawia i ja nie bede miala co im dac jesc (mamy catering) i ostatnie czy ze wszystkim zdazymy, zlatwic wszystkie szczegoly...(cos mi polskie znaki nie dzialaja nie wiem czemu...) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milagros bywalec

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 209 Skąd: woj. Zachodniopomorskie
|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 11:32 Temat postu: |
|
|
Mi teraz spędza sen z powiek to, że jeszcze nie mam sukienki do ślubu cywilnego.......jutro jadę kupić, mam nadzieję, że coś wybiorę. Boję się też, że ze wszystkim nie zdążymy. _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
[u |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 11:39 Temat postu: |
|
|
Kasiek86 napisał: | mi sen z powiek spedza odleglosc do sali od kosciola... mamy ok40 km a mi juz jak zarezerwowalismy sale to snily koszmary....boje sie ze ludzie nie przyjda do kosciola bo im sie nie bedzie chcialo pozniej taki kawal drogi jechac i ze nikogo nie bedzie na slubie. Inna bolaczka to duza liczba gosci, albo ze powiedza ze nie przyjda a jednak sie pojawia i ja nie bede miala co im dac jesc (mamy catering) i ostatnie czy ze wszystkim zdazymy, zlatwic wszystkie szczegoly...(cos mi polskie znaki nie dzialaja nie wiem czemu...) |
my mieliśmy koło 30km od kościoła a od większości rodziny 50km i jakoś większość przyszła choć marudzili czemu nie robimy wesela w remizie na wsi jak wszyscy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 13:48 Temat postu: |
|
|
nimfa szczerze to już sie nie przejmuję tak jak na początku. Jak ktoś nie przyjdzie na ślub tylko dlatego bo później trzeba by było jechać tak daleko to czy jest wart tego aby się nim przejmować...? Dałam sobie na luz. A podczas proszenia tylko jedna osoba dała do zrozumienia że powinniśmy zrobić wesele bliżej dla jej wygody..  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
moniq_ kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:36 Temat postu: |
|
|
ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie Stoperanu tak go dobrze reklamowali na stres a ja sie boje ze sie bardzo zestresuję
czy ktos to kiedykolwiek używał  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 22 Sie 2010, 22:47 Temat postu: |
|
|
moniq_ napisał: | ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie Stoperanu tak go dobrze reklamowali na stres a ja sie boje ze sie bardzo zestresuję
czy ktos to kiedykolwiek używał  |
mnie sie wydaje ze reklamowali go na biegunke, a nie stres.. a to nie to samo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 9:32 Temat postu: |
|
|
Każdy inaczej reaguje na stres, jednemu się trzęsą ręce a drugi ma hmm biegunkę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|