|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 22:58 Temat postu: |
|
|
bardotki wydają się fajne, powinny dobrze modelować biust, ja pewnie do ślubnej kupię właśnie taką _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lonna kandydat

|
Wysłany: Czw 12 Sie 2010, 7:37 Temat postu: |
|
|
Fajne są suknie pod które nie trzeba zakładać stanika, taką miała moja kuzynka- wygodniej jest  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 12 Sie 2010, 8:32 Temat postu: |
|
|
Ja bym się chyba nie odważyła nie zakładać stanika. Chyba bym się źle czuła...A chyba też kupię bardotkę. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 12 Sie 2010, 8:39 Temat postu: |
|
|
Moja balkonetka jest dość skromna, ale mi się podoba W taka udało mi sie wbić. I była niedroga, jak na rzecz którą kupuje się do ślubu Nawet sie szybko pogodziłam, że musze zmienić bielizne
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Czw 12 Sie 2010, 13:10 Temat postu: |
|
|
| ja się rozglądam za porządną bardotką ... przy mierzeniu sukienki leciutko nad biustem sukienka mi odstaje (nie będę jechać do Rzeszowa-350km ode mnie na poprawkę) i nie dość,że mam rozmiar 70D to jeszcze muszę mieć w bardotce większą ilość gąbki,żeby biuścik uniosło wyżej i sukienka przylegała bardziej do piersi.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 13 Sie 2010, 16:33 Temat postu: |
|
|
Ja też dziewczyny będę na pewno kupować bardotkę z silikonowym wzmocnieniem. Zresztą Ja nie mam strasznie dużego biustu, bo tylko 75B także myślę że bardotka sobie z Nim poradzi  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pią 13 Sie 2010, 18:51 Temat postu: |
|
|
Znajdziecie coś z pewnością
Ja musiałam się spieszyć, więc wzięłam to co na mnie pasowało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
linjaton kandydat

|
Wysłany: Sob 14 Sie 2010, 7:44 Temat postu: |
|
|
mogę polecić bardotki z atlantica- kosztują ok 50 zł i są świetne (kolekcja się zwie- basic- czy coś w ty stylu- staniki i majteczki pakowane są w czymś w rodzaju "worków" i wiszą na stojakach)- jest kilka modeli, które można dopasować do sukienki. Kolory-biały, czarny, cielisty. Ja jestem zachwycona tym jak dobrze trzyma biust i przylega do piersi. Jak wybrałam się na poszukiwania, to weszłam na początek do triumphu- zostałam tak strasznie "olana" przez panie, że myślałam, że wybuchnę... Tam stanik tego typu ok 100 zł kosztował. Co do atlantica, to widziałam rozmiarówkę do D, ale być może są i większe miseczki. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sob 14 Sie 2010, 10:13 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Moja balkonetka jest dość skromna, ale mi się podoba W taka udało mi sie wbić. I była niedroga, jak na rzecz którą kupuje się do ślubu Nawet sie szybko pogodziłam, że musze zmienić bielizne
 |
moja mama kupila sobie identyczny biustonosz na moje wesele i byla bardzo zadowolona tzn jest do tej pory  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Wto 17 Sie 2010, 20:54 Temat postu: |
|
|
a nie wiecie może czy pończochy samonośne występują w większych rozmiarach niż 3-4? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|