Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

kumpele, przyjaciółki znajome... na weselu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AniaKicia87
guru
guru

PostWysłany: Czw 22 Lip 2010, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moniq_ a no niby to tylko albo aż 3 miesiące...męczy mnie to siedzenie w domu, taka bezradność, bezczynność... mam nadzieje, że uda mi się w końcu coś znaleźć Wink trzymam kciuki i za Ciebie uśmiech uda się nam pocieszacz pocieszacz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Justyś:)
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 22 Lip 2010, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewnie że się uda, trzymam za Was kciuki Smile

(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...
Powrót do góry
agniesia1412
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 23 Lip 2010, 6:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wspólczuje Wam , ja mam dość po siedzeniu w domu 2 miesiące , tylko że ja jestem na L4 bo noge mialam zlamaną i chyba jeszcze te 44 dni do slubu będę

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
moniq_
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 28 Lip 2010, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Justyś, a Ty pracujesz w swoim zawodzie?? w jakim kierunku? uśmiech
Powrót do góry
Daria
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 10 Sie 2010, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wracając do tematu. Gdybym miała drugi raz robić wesele to zdecydowanie usunęłabym z listy gości część mojej "rodzinki" i zaprosiła parę przyjaciół! Bo jak się okazało bawili się znacznie lepiej niż rodzinka! Moj bo od mojego męża bawili się świetnie!Mało tego wyobraźcie sobie, że od godz. 23 w pt przed ślubem!! moja szanowna ciocia (żona brata mojej mamy) napisała mi SMS!! ze właśnie wrócili z dzieckiem z pogotowia i ma szkarlatynę i oni niestety nie przyjadąwykrzyknik Dodam że dziecko ma lat 10 a oni mieszkają z teściową, więc chyba by mu się nic nie stało jakby 1 dzień został z babcią?! Albo już sam wujek mógł przyjechać.. Przecież to najbliższa rodzina! w tym samym czasie pisałam z moją koleżanką,która przede mną w sierpniu wychodziła za mąż i dużo mi pomagała i doradzała co i jak w formalnościach. No i tak mi pisala jak tam stres i wogóle no i piszę jej, że właśnie mi tak ta ciotka napisała a ona w żarcie "to ja przyjdę z moim mężem za nich". A ja, że kurcze bylo fantastycznie!! samej nie przeszloby mi przez gardlo zeby w noc przed slubem proponowac im "wskoczyc" na czyjes miesjce. Niestety normalnie nie moglismy ich zaprosic juz bo i tak lista naszych gości była już dość wysoka..(inna rzecz,że część z nich nie przyszła...) no i tak ją przekonałam, że wyobraźcie sobie przyjechali! na sam ślub nie zdąrzyli bo jej mąż do 15 musiał być w pracy(a musieli dojechać ponad 80km) i zaraz po pracy wyruszyli-zdąrzyli na pierwszy taniec. Bawili się do samego końca. Do pensjonatu dotarliśmy grubo po 7 a oni już po 10 musieli wstać bo jej mąż znów szedł do pracy na 12! i co powiecie na to?! to są prawdziwi przyjaciele! Byliśmy naprawdę bardzo wzruszeni, że przyjechali i do tego wszystkiego bawili się super! dodam, że jak się okazało mój biedny kuzyn już w pon był z kochaną cioteczką na rowerku w parku więc chyba nie był jednak tak ciężko chory... Żałosne.

Powrót do góry
Justii
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 10 Sie 2010, 15:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Daria to Ci się rodzinka trafiła. Ale przyjaciele spisali się na medal-super:)
Powrót do góry
Daria
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 10 Sie 2010, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Daj spokój.. Myślę, że to za sprawą tego, że tydz później jechał na zielona szkołę, na która jechać nie chciał, ale na sam koniec zmienił zdanie i pewnie ten nieplanowany wydatek pokrzyżował im plany.. ale to trzeba było wcześniej powiedzieć, normalnie a nie w noc przed ślubem...ah szkoda słów

Powrót do góry
PaniW
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 10 Sie 2010, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do tematu, to u nas będą 4 moje koleżanki z os. tow. i 4 kolegów mojego M z os. tow. Z tym że mój M zaprosił przyjaciół, a ja znajome. Jego świadkiem będzie jego najlepszy przyjaciel, a moim świadkiem będzie mój brat, bo zwyczajnie nie mam przyjaciółki tylko właśnie 4 koleżanki. I trochę szkoda, brak mi takiej przyjaciółki która by doradziła, wysłuchała itd. No, ale nie zawsze jest tak jak chcemy.

Powrót do góry
Milagros
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 22 Sie 2010, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas też będą moje 4 koleżanki z mężami i narzeczonymi, a od mojego narzeczonego będzie 4 lub 5 kolegów z żonami Very Happy

ślub kościelny

[u
Powrót do góry
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 22 Sie 2010, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w zeszłym roku byłam na weselu przyjaciół. i właśnie przyjaciele tej pary stanowili dużą część gości weselnych - zabawa była przednia:) my zapraszamy 4 zaprzyjaźnione pary, bo nie chcemy za bardzo narażać rodziców na dodatkowe koszta a chcemy się zmieścić w 50-60 gości oczko

ślub kościelny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

Skocz do: