|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
LadyKey uzależniony

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 19:19 Temat postu: |
|
|
ja osobiście uwielbiam perły i gdybym miała inną suknię to założyłabym perły na ślub... ale moja suknia miała kryształki swarovskiego jakby diamenciki więc perły nie pasowały...
miałam ostrą zagadkę co założyć do sukni, ale ją na szczęście rozwiązał mój brat, który w prezencie urodzinowym, 2 miesiące przed ślubem, dał mi komplet kolczyków z łańcuszkiem z zawieszką...
Dając mi je nieśmiało wspomniał, że fajnie by było gdybym je założyła, ale gdy w dniu ślubu zobaczył na mnie ten komplet to aż mu się łezka w oku zakręciła  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
linjaton kandydat

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 10:20 Temat postu: |
|
|
Oto moja bransoletka, której pierwotnie miało nie być Kolczyki są z tych samych kryształków, mają tylko nieco dłuższe zapięcia (bigle?) niż te na zdjęciu (aby ładnie zwisały z uszka, a nie były do niego "przyklejone")
Z naszyjnika zrezygnowałam (bogato zdobiona koronka, choć suknia o prostym stroju, dekolt sukni w serduszko). _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 10:23 Temat postu: |
|
|
Mi sie podoba
Czasem lepiej zrezygnowac z jednej czesci bizuterii, niz wygladac jak choinka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 13:25 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładna, podoba mi się  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 13:46 Temat postu: |
|
|
Takie kolczyki ostatnio sa bardzo modne I mi tez się taka biżuteria podoba  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helgha uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 14:01 Temat postu: |
|
|
bardzo ładne ,wiem ,bo mam takie same ,one się pięknie mienią w świetle. No i faktycznie w myśl zasady przed samym wyjściem z domu zdejmij jeden element z biżuterii -co za dużo to nie zdrowo  _________________
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maartusiaa_87 maniak

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 14:13 Temat postu: |
|
|
bizuteria bardzo ładna 
a ja juz od tygodnia chodzę i szukam biżuterii dla siebie no i nic mi nie wpadło w oko  może któraś z Was mi cos doradzi dla przypomnienia suknia demetrios 984 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 14:26 Temat postu: |
|
|
Widzę, że suknia dość ozdobna, więc z biżuterią szaleć nie można. Albo długie kolczyki i bransoletka, albo zestaw delikatny naszyjnik, niezbyt długi, nie za duże kolczyki moim zdaniem . _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 14:27 Temat postu: |
|
|
Widzę, że suknia dość ozdobna, więc z biżuterią szaleć nie można. Albo długie kolczyki i bransoletka, albo zestaw delikatny naszyjnik, niezbyt długi, nie za duże kolczyki moim zdaniem . _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2010, 14:28 Temat postu: |
|
|
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|