|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylwia22886 początkujący

|
Wysłany: Wto 30 Wrz 2008, 11:40 Temat postu: |
|
|
No to widze, ze jestem jeszcze daleko w tyle. Ale ciagle mam nadzieje, ze jakos sie uda wszystko zalatwic.
A co do nauk to faktycznie jest tu polski kosciol, ale ksiadz niezbyt mily. Miesiac temu kolezanka chrzcila tu coreczke i robil straszne problemy (chociac maja slub koscielny, i chodza co niedziele). Chcial, zeby im ksiadz z Polski przyslal zaswiadczenie, ze chodzili regularnie do kosciola (tak jakby ksiadz sprawdzal liste obecnosci!).
Takze zobaczymy co z tego wyjdzie.
A macie jakies namiary na fajne sklepy z sukniami? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
INA bywalec

|
Wysłany: Wto 30 Wrz 2008, 14:16 Temat postu: |
|
|
japcio_80 napisał: | Powoli rozglądamy się za zaproszeniami i wstępnie jesteśmy umówieni z fotografem. Resztę zostawiamy na przyszły rok.
ps jeszcze termin w kościele mamy. |
no tak ty chociaż masz termin w kościele a ja niestety nie.
ale w świeta bożego narodzenia zamierzam iść i zamówić termin i 14 godzine.
a co do zaproszeń to również się rozglądam
PS: Mam dużo czasu w pracy na szukanie i ogladanie stron ślubnych
a i ja musiał wszystko wcześniej załatwiać równiez dlatego że pracuje w Warszwie i rzedko jestem w domciu (350km z WAWY) a mama w załtwieniach mi nie pomoże  _________________ Karolina
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sasetka maniak

|
Wysłany: Sro 1 Paź 2008, 7:47 Temat postu: |
|
|
Ja też o 14:00 miałam. Ja o 7:00 wstałam... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Violetta kandydat

|
Wysłany: Sro 1 Paź 2008, 19:46 Temat postu: |
|
|
Zauważyłam po wpisach, że ogólnie sporym problemem są nauki przed ślubem! Tak na prawdę nie dowiadywałam się jak to wygląda u nas ale z tego co wiem to prowadzi je kobieta z którą kiedyś pracowałam i wówczas obiecała mi, że bezproblemu wystawi mi zaświadczenie o odbyciu tych nauk. Czytając wasze wypowiedzi mam nadzieję, że słowa dotrzyma, bo powoli mam dość tego całego biegania! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotta gaduła

|
Wysłany: Sro 1 Paź 2008, 19:53 Temat postu: |
|
|
Nauki to nie jest jakiś okropny problem...
9-10 razy do kościoła, 3 razy do poradni?
Albo kurs weekendowy.
I zaliczenie przez zasiedzenie  _________________ Kiss me once and I will surely melt and die
Kiss me twice and I will never leave you side
Dreams come true
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
margaretka kandydat

|
Wysłany: Czw 2 Paź 2008, 0:21 Temat postu: |
|
|
A kalendarzyk płodności nosiłyście?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marttoom kandydat

|
Wysłany: Pią 3 Paź 2008, 11:31 Temat postu: |
|
|
dokładnie za rok NASZ WIELKI DZIEŃ
To tak długo... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania87 kandydat

|
Wysłany: Pią 3 Paź 2008, 13:13 Temat postu: |
|
|
sylwia22886 widze ze mieszkasz blisko mnie
no to my mamy juz termin: 27.06.2009, narazie z zalatwionych spraw: sala, termin w kosciele i fotograf. nie moge sobie poradzic z orkiestra :/ nigdzie nic ciekawego nie znalazlam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia22886 początkujący

|
Wysłany: Pon 6 Paź 2008, 8:50 Temat postu: |
|
|
No faktycznie. Do Bristolu jakies 40 min jazdy Jakos dasz rade. Niestety nic nie moge pomoc, bo widze, ze w Polsce mieszkasz w Poznaniu, a ja we Wroclawiu. Ale orkiestra zawsze sie znajdzie. My jeszcze dwa tygodnie i na urlop. Zero odpoczynku, mnostwo zalatwiania. Mam nadziej, ze wszystko sie uda, bo nie chce czekac kolejnego roku... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
szania początkujący

|
Wysłany: Pon 6 Paź 2008, 21:28 Temat postu: |
|
|
O widzę, że w Bristolu jest jeszcze jedna Ania i to jeszcze z Poznania (ja okolice Poznania) ) My bierzemy ślub 29.08.2009. Mamy załatwioną salę, orkiestrę, fotorgafa i kościół. W Polsce bedziemy dopiero w przyszłym roku około lutego. Mam nadziję, że jakoś damy radę _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|