|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Castia maniak

|
Wysłany: Czw 25 Wrz 2008, 14:43 Temat postu: |
|
|
My na razie rozglądamy się za salami, rozważamy oferty, ale nadal szukamy... Na szczęście w moim rejonie jakoś z tymi salami jest tak, że ludzie dopiero sobie zaklepują na 8-6 miesięcy przed, a my jeszcze mamy przed sobą prawie 11 miesięcy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dziubek gaduła

|
Wysłany: Czw 25 Wrz 2008, 15:18 Temat postu: |
|
|
No to macie dobrze, to jednak nie na całą PL rozszedł sie boom na dużo wcześniejszą rezerwację sali  _________________
http://www.komtechnik.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Castia maniak

|
Wysłany: Czw 25 Wrz 2008, 15:43 Temat postu: |
|
|
właśnie znalazłam fajną salę za 100 zł od os, fajnie wszystko tam wygląda (po zdjęciach) więc chyba jednak się pospieszyc trzeba, zobaczyc jak duża jest sala i jak najszybciej zaklepac taką dobrą ofertę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dziubek gaduła

|
Wysłany: Czw 25 Wrz 2008, 15:48 Temat postu: |
|
|
no pewnie, to niedrogo, ale musicie koniecznie zobaczyć na żywo i dopytać o sczególy co w tych 100 zł jest  _________________
http://www.komtechnik.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Castia maniak

|
Wysłany: Czw 25 Wrz 2008, 15:57 Temat postu: |
|
|
oczywiście, inaczej sobie nie wyobrażam tak w ciemno...
ale wygląda fajnie, z takim klimatem jak na takiej sali na zamku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Violetta kandydat

|
Wysłany: Czw 25 Wrz 2008, 17:20 Temat postu: |
|
|
japcio-80 mnie interesują tylko sale i w związku z tym, że w okolicznych miejscowosciach znajduje się sporo tzw. Domów Kultury mam naprawdę w czy wybierać i to w rozsądnych cenach (od 100 do 650 zł za całe wesele od czwartku do poniedziałku)! Poza tym kocham wieś i będe miała mnóstwo zieleni wokoło ! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
becia76 początkujący

|
Wysłany: Pią 26 Wrz 2008, 12:05 Temat postu: |
|
|
Moj slub 5 września 2009 r. Mam juz zalatwione sale, kucharke, orkiestre, kamerzyste. _________________ Becia
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
becia gaduła

|
Wysłany: Pią 26 Wrz 2008, 14:51 Temat postu: |
|
|
Witam imienniczkę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotta gaduła

|
Wysłany: Nie 28 Wrz 2008, 23:07 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj nastąpiła nieoczekiwana zmiana...
Moja matka ogłosiła że akceptuje moją decyzję.
Że się pogodziła i nie będzie robić przeszkód.
Że pomoże nam...
Nie muszę chyba dodawać że jestem w siódmym niebie.
Nie mamy jeszcze nic prawie załatwione, ale...
Ale ze wsparciem rodziców damy radę.
HURA  _________________ Kiss me once and I will surely melt and die
Kiss me twice and I will never leave you side
Dreams come true
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia22886 początkujący

|
Wysłany: Pon 29 Wrz 2008, 10:53 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie. Wlasnie przeczytalam wszystkie wypowiedzi i szczerze mowiac troche sie podlamalam. My planujemy nasz slub na sierpien 2009, ale problem polega na tym, ze na stale mieszkamy w Anglii i nie mamy mozliwosci nic stad zalatwic. Dopiero za 3 tygodnie jedziemy na urlop i chcemy wtedy dopiero szukac. Widze, ze wszystko trzeba zalatwiac naprawde duuzo wczesniej. Mimo wszystko mam nadzieje, ze jakos nam sie uda. Bo sierpien totaki ladny miesiac... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|