|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justyś:) maniak

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 12:00 Temat postu: |
|
|
a ja siedzę i marudzę, to nic że nikt mnie nie słucha. Mój Skarb jest całą niedzielę w pracy  _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 12:33 Temat postu: |
|
|
pije cole light i przegladam forum  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia-1606 gaduła

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 13:17 Temat postu: |
|
|
a ja pije kawusie i tez przegladam forum... wogole szukam jeszcze piosenki na pierwszy taniec.... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 13:27 Temat postu: |
|
|
Wybieram się odwiedzić Dziadków, ale czuję się marnie:/ _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 15:55 Temat postu: |
|
|
dopinguje malarza... i gotuję rosołek . a i własnie zerkam jednym okiem na forum _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 17:00 Temat postu: |
|
|
siedzę w kafejce internetowej (bo u mnie dal;ej neta nie ma ) i kwiczę. a raczej zasypiam po końskiej dawce tabletek przeciwbólowych
Liziii, Ty lepiej forum o ciąży i tekstów na temat ciąży nie czytaj, bo Ci to na zdrowie nie wyjdzie..... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 17:34 Temat postu: |
|
|
czekam az mój przyszły mąż zrobi dla mnie pyszną kolację  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 18 Lip 2010, 23:11 Temat postu: |
|
|
padam na ryjek ....
remont nie sprzyja małżeńskiej zgodzie... ehh... nie kłócimy się...ale oboje mamy dość po takim weekendzie.. narazie skonczony salon i prawie skończona nasza sypialna reszta w przyszł weekend
ale za to kupiłam dziś ładną lampę do pokoju i lusterko i półkę do łazienki i mam śliwkowo-białą sypialnię  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 14:56 Temat postu: |
|
|
Wracam do normalnego zycia Wczoraj wreszcie sie obronilam Dawno sie takiego strachu nie najadlam ale bylo warto dzis mam jeszcze wolne wiec relaksuje sie przed kompem i z zapałem nadrabiam forumkowe braki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 15:00 Temat postu: |
|
|
Juleeeczka gratulacje ogromne!! _________________
 |