Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tak to się zaczęło
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia_89_19
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 14 Cze 2010, 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a u nas bylo wszystkiego po trochu uśmiech
chyba zaczęło się od grilla u ks. wikarego, tak przynajmniej mówi T
później była wycieczka rowerowa z młodzieżą katolicką, a potem dostawałam wiadomości na nk. strasznie mnie to irytowalo, ale z czasem zaczęłam się nim interesowac uśmiech
umówiliśmy się na spacer, dostałam takiego małego ślicznego kwiatka i o dziwo mimo mojej małomówności dobrze nam się rozmawiało uśmiech
Więc chyba za jakiś tydzień znów się umówiliśmy na spacer
T przygotował wieczór nad jeziorem. były świece, czekoladki, dostałam piękną różę i była pełnia księżyca uśmiech nigdy tego nie zapomnę Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Pon 14 Cze 2010, 22:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak miło uśmiech Widzę, że nawet nieśmiałe lody można przełamać, a Twój przyszły mąż jest bardzo romantyczny. Pięknie uśmiech
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 21 Cze 2010, 21:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heh Smile

Ostatnio zmieniony przez mapia dnia Czw 26 Maj 2011, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
leila
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Cze 2010, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fajnie ,bo ja jakos nie miałam nigdy do chatów zaufania i znajomosci z nich
Your_princess
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 3 Lip 2010, 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mapia
ja swojego męża też poznałam na czacie - 14 lutego w walentynki Very Happy
pamiętam, że już miałam wyłączać komputer a tu jakiś koleś do mnie napisał trochę pogadaliśmy o muzyce, po pół godzinnej rozmowie musiał kończyć bo szedł do pracy, więc zostawił mi nr gg i powiedział żebym się odezwała to dłużej pogadamy... a ja ten numer od razu zapisałam Rolling Eyes w swoich kontaktach. Potem widziałam jak się pojawia na profilu dostępnym, więc pisałam Very Happy i tak gadaliśmy, gadaliśmy...
Co najśmieszniejsze mieszkaliśmy w sumie niedaleko od siebie, także postanowiliśmy się spotkać po miesiącu. Oczywiście wcześniej nalegał, ale ja jakoś się bałam... w sumie się zgodziłam i spotkaliśmy się wieczorem 8 marca w Dzień Kobiet na krakowskim rynku pod ratuszem uśmiech ach... jak sobie to przypomnę, to aż ciepło się robi w serduszku... Spacerowaliśmy po rynku, potem poszliśmy do pubu, a z pubu wyszliśmy już trzymając się za ręce Rolling Eyes
Świat jest taki malutki, okazało się że jego rodzina mieszka niedaleko mnie, nawet się znali z moją... zobaczcie jak to mało brakuje uśmiech każdy ma swoją połówkę, która gdzieś tam czeka...
Dzisiaj każdy mówi, że jesteśmy jak brat z siostrą podobni do siebie...

Obecnie ponad rok po ślubie, a teraz czekamy na przyjście naszego upragnionego maluszka
Rolling Eyes uśmiech już w każdej chwili może być tu z nami!

Powrót do góry
mapia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 4 Lip 2010, 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Your_princess
no to gratuluję Ci taaaakiego szczęścia uśmiech no powiedziałabym juz podwójnego uśmiech bo najpierw męża czatownika oczko a potem tego maluszka uśmiech

pozdrawiam serdecznie Wink
Powrót do góry
Piccolo
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 7 Lip 2010, 8:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajne historie uśmiech

Ja przegrałam zakład język i musiałam z nim isc na randkę język
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 27 Sie 2010, 10:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mojego misia poznałam na dyskotece 23 czerwca 2007 roku. Poszłam jak co tydzień na dyskoteke z koleżankami bawiłyśmy się zazwyczaj w jednym miejscu koło 2 w nocy przyszła po mnie taka koleżanka żebym sie z nią poszła bawić w inne miejsce nie chciałam iść długo mnie namawiała w końcu się zdodziłam kiedy się bawiłyśmy on ze swoimi kumplami bawili się obok ale nie zwróciłam na niego uwagi potem ktoś zaczął się za mną bawić to był mój T. odwróciłam się uśmiechnął się do mnie i razem tańczyliśmy potem zapytał jak mam na imie i czy wyjdziemy na pole poszliśmy zaczęliśmy rozmawiać wymieniliśmy się numerami i tak się zaczeło serducho był na tej dyskotece pierwszy raz i przyjechał na nią 100km.... jak usłyszałam skąd jest to skreśliłam nas z góry na dół choć podobał mi się od początku ale pomyślałam że i tak nic z tego bo to za daleko ja nie pełnoletnia nie ma szans..a jednak od tamtej pory jest mój

Powrót do góry
lidka1986
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 30 Sie 2010, 9:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie to było tak... byłam chora i nie jechałam na wykłady.. miałam napisac na gg do kolegi aby w wolnym czasie podrzucił mi do domu notatki z wykładów do domu... ale przez przypadek przepisałam źle numer z mojego zeszytu i napisałam na gg do obcego faceta... z poczatku myslałam że to tylko mój kolega robi sobie żarty że mnie nie zna, a ty się okazało że faktycznie.... zaczełam pisać z tym nieznajomym , po jakimś czasie spotkaliśmy się i potem była pierwsza randka w walentynki dokładnie i od tego czassu jesteśmy razem ,a dokładnie półtora roku

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 1 Wrz 2010, 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha jak sobie przypomnę naszą pierwszą "randkę".. to śmiać mi się chce uśmiech no ale mielismy po 16 lat język otóż tak w ogóle to bylismy na tym samym obozie, przez 2 tygodnie tylko sie widywaliśmy.. a ostatniego dnia, jak to bywa, zbieraliśmy zadresy, telefony itp.
przyjechałam do domu i tak sobie myślę, a moze tak napiszę smsa oczko chłopak mi się podobał, był skejtem wtedy co mnie bardzo kręciłojęzyk napisałam smsa, on odpisał i tak zaczęliśmy "gadać".. okazało się, ze mieszkamy niedaleko siebie, umówilismy sie na spotkanie:) on przyszedł po mnie pod mój blok, a ja wtedy byłam z koleżankami na stadionie uśmiech tata do mnie dzwoni, że jakiś chłopak do mnie:P no to wracam z tego stadionu, urwał mi się paseczek z sandałów i musiałam iść pieszo język no więc jak przyszłam pod blok to Ł. zobaczył mnie bosą, z butami w rekach język poszlismy na spacer oczko
a potem zaczelismy sie spotykac codziennie na spacerki, az zostalismy para:P

ślub kościelny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 22 z 35

Skocz do: