Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

GARNITUR
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 91, 92, 93  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madzia85
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 28 Cze 2010, 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

garnitur mojego K. kosztował prawie tyle co moja sukienka;)
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 30 Cze 2010, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kropka - u ła! Drogo! My za cąły komplet wraz z koszulą, spinkami, musznikiem etc w Giacomo Conti płaciliśmy niecały 1000 zł. Dokładnie niestety nie pamiętam ile, ale 1000 nie przekroczyliśmy...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Sro 30 Cze 2010, 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas suma za ubrania wypada podobnie uśmiech Garnitur może i tańszy niz moja sukienka, ale dodatki ma droższe uśmiech Moje buty 130, a jego 350 uśmiech Ale wyszliśmy z tego samego założenia co Wy uśmiech Ja założę raz- a mój Luby bedzie jeszcze korzystał przy różnych okazjach uśmiech
Powrót do góry
Juleeeczka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 30 Cze 2010, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Metka mam to samo odczucie.Ciesze sie ze przygotowałyście mnie psychicznie na takie sumy.Musze teraz jeszcze tylko mojego lubego delikatnie uświadomić Rolling Eyes bo z naszych wczesniejszych rozmow wynika ze jest równie nieświadomy jak jeszcze nie dawno ja Wink Ale co prawda to prawda, on bedzie mial pozadny garnitur na wiele okazji a ja swój strój tylko na jeden,no plus sesja to dwa oczko razy.Ale co tam dziewczyny, dzieki temu właśnie że mamy taka okazje tylko raz w zyciu w tych sukniach czujemy sie tak absolutnie wyjątkowo Wink
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 2 Lip 2010, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczyny:) Mam prośbę,napiszcie w jakim waszym zdaniem garniturze najlepiej będzie wyglądał mój narzeczony,gdzie jest on mężczyzną o mocno umięśnionych ramionach i wzroście ok.190 cm?uśmiech Czy mógłby np.założyć smoking?
Dziękuje za wszelkie uwagi uśmiech
Powrót do góry
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 2 Lip 2010, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelina1123 napisał:
Witajcie dziewczyny:) Mam prośbę,napiszcie w jakim waszym zdaniem garniturze najlepiej będzie wyglądał mój narzeczony,gdzie jest on mężczyzną o mocno umięśnionych ramionach i wzroście ok.190 cm?uśmiech Czy mógłby np.założyć smoking?
Dziękuje za wszelkie uwagi uśmiech

Moim zdaniem smokingi bardzo pasują do wysokich, postawnych mężczyzn. Niscy panowie w smokingach wyglądają kiepsko.

Powrót do góry
adrianszcz
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 5 Lip 2010, 15:16    Temat postu: Smoking polecam Odpowiedz z cytatem

Jesteś w błędzie!wykrzyknik Smoking jest doskonałym ubraniem dla PANA MŁODEGO i nie tylko. Młody często w garniturze nie odróżnia się od gości!wykrzyknik!
Ja na przykład zamówiłem sobie smoking na allegro szyty na miarę. Leżał idealnie, tkanina piękna, czułem się świetnie, nie zamieniłbym go na żadne inne ubranie
wykrzyknikwykrzyknik Polecam allegrowicza mike1241
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 5 Lip 2010, 21:05    Temat postu: Re: Smoking polecam Odpowiedz z cytatem

adrianszcz napisał:
Jesteś w błędzie!wykrzyknik Smoking jest doskonałym ubraniem dla PANA MŁODEGO i nie tylko. Młody często w garniturze nie odróżnia się od gości!wykrzyknik!
Ja na przykład zamówiłem sobie smoking na allegro szyty na miarę. Leżał idealnie, tkanina piękna, czułem się świetnie, nie zamieniłbym go na żadne inne ubranie
wykrzyknikwykrzyknik Polecam allegrowicza mike1241
pozdrawiam

Dlaczego jestem w błędzie? Czy to Ty to mike1241 pytajnik uśmiech Napisałeś 5 postów i w każdym jest prawie to samo...

Powrót do góry
adrianszcz
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 6 Lip 2010, 11:34    Temat postu: smoking Odpowiedz z cytatem

Smoking przez swój krój, czyli długie smokingowe klapy i nisko zapięty guzik wysmukla sylwetkę, zatem jestes w bledzie pisząc, że dobrze wygląda tylko na wysokich mężczyznach!wykrzyknik
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 6 Lip 2010, 11:50    Temat postu: Re: smoking Odpowiedz z cytatem

adrianszcz napisał:
Smoking przez swój krój, czyli długie smokingowe klapy i nisko zapięty guzik wysmukla sylwetkę, zatem jestes w bledzie pisząc, że dobrze wygląda tylko na wysokich mężczyznach!wykrzyknik

Przypominam, że forum służy do wypowiadania swojego zdania. Żaden gust nie jest "błędny"...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 91, 92, 93  Następny
Strona 44 z 93

Skocz do: