|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Sob 12 Cze 2010, 6:15 Temat postu: |
|
|
| dorotam napisał: | dzięki Juleczka.. ale bez przesady  |
nie przesadzam:) sukieneczka absolutnie w moim guscie.Ale na wieszaku mi sie nie za bardzo podoba.Za to na Tobie leży wystrzałowo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 12:54 Temat postu: |
|
|
Mnie się podoba coś w tym stylu. zrobiłam rajd po allegro i na razie moje typy- każda z innej parafii
Uploaded with ImageShack.us
Te kwiatki moglyby być delikatniejsze lub bez nich, ale kolorek fajniutki, fajnie powinien wyglądać na opalonej skórze
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 12:59 Temat postu: |
|
|
haha rzeczywiście.ja tez mam to do siebie ze moj styl to calkowity misz masz mi podoba sie pierwsza i trzecia.2 jak dla mnie- za smutna na ta okazje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 13:13 Temat postu: |
|
|
| Mi się podoba pierwsza sukieneczka:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 13:17 Temat postu: |
|
|
Druga jest sliczna. tylko mogla by byc w innym kolorze np czerwona  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 14:59 Temat postu: |
|
|
Tak, też nie chciałabym czarnej, ale akurat znalazłam w takim kolorze, umieściłam ją ze względu na krój który wydaje mi się bardzo ładny. Chciałabym np czerwoną, fioletową lub turkusową _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyś:) maniak

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 15:50 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładne te sukieneczki, mi najbardziej podoba się druga i trzecia. _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 15:51 Temat postu: |
|
|
1 albo 3. Wolałabym jednak jedynkę gdybym miała wybierać. A dwójka jak dla mnie jest taka bezpłciowa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 17:15 Temat postu: |
|
|
Dwójka jest śliczna. _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 21:21 Temat postu: |
|
|
jedynka i dwojka to sukieni które od dawien dawna mi sie podobają...zwłaszcza 2, przy czym wersja druga jest jak dla mnie boska szkoda tylko, że jest tylko w białym i czarnym kolorze bo już dawną bym taka sobie kupiła  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|