|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2010, 15:19 Temat postu: |
|
|
uFFF nie mam problemu. Moja suknie jest z bolerkiem.
Stanowi idealne uzupelnienie sukni. I zdejme je dopiero na salo po pierwszym tancu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2010, 15:29 Temat postu: |
|
|
to super Kiewko.Ja o tym wczesniej nie pomyslalm i teraz mam problem z dopasowaniem czegokolwiek.Niby sukienka nie jest zbyt bogato zdobiona a jednak nic mi do niej nie pasuje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2010, 15:59 Temat postu: |
|
|
Co prawda mam braki i nie mam pojecia jak wyglada Twoja suknia ale moze zarzucisz tylko szal i na pleckach swiadkowa zepnie go jakas broszka. Nie zsunie sie. Szal to chyba ze wszystkim bedzie dobrze wygladal.
Haha wlasnie przeczytalam mojego poprzedniego posta.
Nie mialas problemow zeby to przeczytac  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2010, 16:37 Temat postu: |
|
|
Nie, przyzwyczaiłam się, sama tak czesto pisze Jakbys chciala zobaczyc to kilka postów wczesniej wkleiłam zdjątko gorsetu podobnego do mojego, bo zdjecia swojej sukni bede miala najwczesniej w sierpniu.Właśnie mi tez jedynie szal przychodzil do głowy,albo jakies gladkie bolerko, ale nie znalazlam jeszcze nic.A myslicie ze na ewentualny chlodny wrzesniowy dzien futerkowe bolerko sie nadaje czy raczej tylko do zimowych slubow pasuje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 8:08 Temat postu: |
|
|
Koronkowe bolerko na pewno bie bedzie pasowalo.
Gladkie bolerko albo szal. Znajdziesz cos napewno.
Ja mam etole futerkowa pozyczona od siostry. I jak bedzie mi zimno to nie bede patrzec ze jest sierpien a nie styczen. Zaloze i juz.
Wiesz jak masz mozliwosc to mysle ze nie zaszkodzi i wcale glupio wygladac nie bedzie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 8:14 Temat postu: |
|
|
mnie się te etole futerkowe bardzo podobają, nie jest tego tak dużo jak w bolerku więc na pewno we wrześniu będzie dobrze wyglądać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 8:38 Temat postu: |
|
|
Sliczna jest ta etolka.
Mysle ze bedzie Ci pasowac. Suknia jest dosc bogata. Gdyby etolka taka byla mogl by byc przesyt. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 11:37 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładna ta etola, klasyczna, delikatna, powinna pasować do wielu sukien. Ja osobiście nie przepadam za bolerkami czy etolami, ale akcpetuje i rozumiem, że w kościele nie wypada z gołymi ramionami paradować. tak więc czegos poszukam, pewnie np jak ta etola lub cos z tiulu czy koronki, zalezy od sukni. Ale raczej szybko zdejme _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 12:57 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem całość będzie się ładnie komponowała |
|