|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 16 Cze 2010, 12:16 Temat postu: |
|
|
| metka napisał: |
no to uff, bo myślałam, że tylko ja mam takie przeświadczenie
biały kolor do mnie nie przemawia w tym przypadku, w dodatku optycznie pogrubia... wystarczy, że i tak mam nadprogramowe kg., dodatkowych mi nie potrzeba  |
Nie tylko Ty Metko, nie tylko Ty  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Sro 16 Cze 2010, 13:51 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Damo naprawdę chcesz rajstopy? Jak pomyśle, jakie bedą ceregiele w toalecie - trzeba mi bedzie pomocy przy trzymaniu sukienki, halki |
he he, ja sobie wciaz nie moge tego wyobrazic, bedzie smiesznie trzeba obrac jakis dobry sposob na ta toalete.
ja chyba tez postawie na samonosne a awaryjnie zwykłe.tylko zastanawiam sie czy kupować pas -w zyciu nie nosilam i nad tym kolorem ale mimo wszystko chyba biale bardziej mi pasuja do subtelnego wizerunku PM tylko to pogrubianie mnie martwi . A jak dobrac rozmiar ponczoch (ja nie nosze na codzień
) ma byc taki sam jak rajstop  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 16:40 Temat postu: |
|
|
Ja wybieram pończochy tylko te samonośne a nie z pasem Oczywiście kolor biały bo będzie pasował do butów i sukienki. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chrupka kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 16:59 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy będę niekonwencjonalna, ale nie zamierzam zakładać żadnych rajstop ani pończoch. Buty chcę mieć z odkrytymi palcami, a do takich rajstopy założyć to bez sensu. A jeśli ktoś nie wie jaki kolor to pomyślcie ile razy będzie wyrażnie widać spod długiej sukni czy są białe, beżowe czy ecru? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karola40sz Gość
|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 17:14 Temat postu: |
|
|
To ja na znak protestu nie ogolę nóg Nie lubię ,nie będzie mi się chciało i i tak nie będzie widać.Poza tym jak obgole szkity to na konkursie tam gdzie młody maca po kolanie mnie nie pozna ;p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 17:22 Temat postu: |
|
|
| chrupka napisał: | Nie wiem czy będę niekonwencjonalna, ale nie zamierzam zakładać żadnych rajstop ani pończoch. Buty chcę mieć z odkrytymi palcami, a do takich rajstopy założyć to bez sensu. A jeśli ktoś nie wie jaki kolor to pomyślcie ile razy będzie wyrażnie widać spod długiej sukni czy są białe, beżowe czy ecru? |
na przyjęciu pewnie nikt nawet nie zwróci uwagi, jaki jest kolor pończoch. ale na zdjeciach moze wyjść, niektórym się to nie spodoba. że nie tak, wygląda, że nie ten efekt... ja też mam zamiar mieć z odkrytymi palcami, wszystkie szpilki takie mam, bo mi w nich najwygodniej i zawsze chodzę albo bez rajstop, albo w beżowych kabaretkach. nie wygląda to źle  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 20:01 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się pończoszki będzie widać na zdjęciach. Ja buty będę miała zakryte więc jeden problem z głowy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 21:35 Temat postu: |
|
|
| karola40sz napisał: | To ja na znak protestu nie ogolę nóg Nie lubię ,nie będzie mi się chciało i i tak nie będzie widać.Poza tym jak obgole szkity to na konkursie tam gdzie młody maca po kolanie mnie nie pozna ;p |
karola dobre  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 23 Cze 2010, 11:06 Temat postu: |
|
|
| kasiula napisał: | Zgadzam się pończoszki będzie widać na zdjęciach. Ja buty będę miała zakryte więc jeden problem z głowy  |
pończochy tak. szczególnie białe. moje kabaretki tak średnio, ktoś może pomyśleć, że mam gołe nogi. choć wątpię, bo goła noga się inaczej 'zachowuje' w rajstopach/pończochach i bez. przynajmniej moja. ja się nie przejmuję. mi wygodnie jak coś mam na nogach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2010, 15:04 Temat postu: |
|
|
Ja musz ekupic rajstopki. Biale bo w zyciu wiecej takich nie bede nosic.
Jeszce nie wiem klasyk czy kabaretki ale to wyjdzie w przy zakupie.
Ogolnie to malo tego w sklepach. Liczylam na wiekszy wybor. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|