|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| kalvin początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 15:48    Temat postu: Wrocław - gdzie kupić obrączki? |   |  
				| 
 |  
				| Tak jak w temacie, gdzie można kupić fajne proste, grube(6mm) obrączki we wrocławiu? omijając apart i kruka. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dorotam guru

| 

|  Wysłany: Pon 10 Maj 2010, 18:27    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ja swoje zamawiałam przez internet..ale moja koleżanka robiła obrączki na zamówienie w strzelinie...za nieduże pieniądze.. i są zadowoleni   we wrocławiu chyba jednak większość po galeriach kupuje..
 ale fajny jubliler jest też w Oleśnicy - Bogold  ceny też ok

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ART. DECO JUBILER gaduła

| 

|  Wysłany: Wto 18 Maj 2010, 15:56    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| W dużych miastach królują galerie i tamtejsze sieciowe sklepy jubilerskie. Mozesz zamowic przez internet,to bardzo wygodna i o wiele tańsza opcja niż kupno w sklepie stacjonarnym. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dziubek1 początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 10:04    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Polecam Jubiler Geselle na Kołłątaja - duży wybór i super ceny:) |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ART. DECO JUBILER gaduła

| 

|  Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 14:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Słyszalem o tym jubilerze,ale sam nigdy nie korzystałem z jego uslug. jeszcze raz namawiam na odwiedziny sklepów jubilerskich w internecie,moze spodobaja Ci sie obrączki ode mnie  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kate84 początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 26 Paź 2010, 12:39    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| znajoma kupowała gdzieś koło rynku, ale nie pamiętam dokładnie. Ja wybrałam z YES, kupione w salonie w Magnolii (na stronie yes.pl - sklep jubilerski można zobaczyć wzory obrączek). Mam z dwukolorowego złota z dodatkiem cyrkonii. Takie mi najbardziej pasowały pod pierscionek zareczynow. Jeśli chodzi o Oleśnice to to moj kuzyn kupował w Bogold, z tym, że ogólnie jakieś w miare najprostsze. Nie pamietam ile dokładnie kosztowały obraczki, bo to było dwa lata temu, ale wiem, że zapłacił naprawdę bardzo tanio w porównaniu z tym, co oglądał we Wrocku. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dorotam guru

| 

|  Wysłany: Czw 28 Paź 2010, 19:22    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| kate to pewnie w tym samym..bo tylko jeden tam jest   
 Bogold polecam i mają tam świetnego złotnika ...odnowił i wyczyścił mi pierścionek rewelacyjnie
  szkoda,że goodnight nie jest z tych okolic bo bym miała jej kogo polecić _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Sklep-Jubilerski bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 12 Lis 2010, 10:52    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja również polecam szukać wśród sklepów internetowych,gdzie masz w zasadzie największy wybór,a ceny również często są okazyjne  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dorotam guru

| 

|  Wysłany: Sob 13 Lis 2010, 22:30    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Sklep-Jubilerski napisał: |  	  | Ja również polecam szukać wśród sklepów internetowych,gdzie masz w zasadzie największy wybór,a ceny również często są okazyjne  | 

ja kupowałam przez internet
  jak doszły to zaczęłam ryczeć i wróciłam kuriera,żeby im odesłał... ale na drugi dzień dostałam poprawione..  czasem jest tak,że coś nie do końca uda się szczegółowo ustalić przez internet jeśli chodzi np.o barwę białego złota-jak w moim przypadku. ale dobra współpraca jest w stanie naprawić to _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| oliwier początkujący

| 

|  Wysłany: Sob 20 Lis 2010, 14:08    Temat postu: OBRĄCZKI WE WROCŁAWIU |   |  
				| 
 |  
				| WITAM MY ZAMÓWILIŚMY U JUBILERA NA CZARNIECKIEGO SALON OBRĄCZEK, MA TYLKO OBRĄCZKI CHYBA NAJWIĘCEJ WE WROCŁAWIU CENY TEŻ SUPER I MOŻNA KOMBINOWAĆ Z SZEROKOŚCIĄ ORAZ KOLOREM ZŁOTA . ODBIERAMY ZA 5 DNI.
 POZDRAWIAM
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach