|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 22 Mar 2010, 23:01 Temat postu: |
|
|
I super, że tak trafiłaś z kupnem tej sukienki  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milenkaaa kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 8:28 Temat postu: |
|
|
| suknia używana to nic złego, po czyszczeniu nie ma żadnych śladów użytkowania, a jest tańsza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 8:40 Temat postu: |
|
|
Ja także nie widze nic złego w używanej sukni ślubnej,tylko trzeba mieć duże szczęście trafić akurat na TĄ co się podoba,idealna,no i dobrą,żeby nie było za dużo poprawek. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 8:51 Temat postu: |
|
|
Ja kupilam uzywana, wymarzony model i w dodatku do tego czasu i od czasu jej kupna tego modelu juz nie znalazlam w ofertach internetowych Wiec chyba mialam ogromne szczescie. Sukienka pasowala, byla tylko ciut za dluga. Ale i tak zdecydowalam sie na male jej "ulepszenie"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 9:03 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam żadnych "ale" dla kupowania używanej sukienki Z całą pewnością nie kupię niczego bez przymierzenia, ale gdybym znalazła moją wymarzoną z drugiej ręki, to z całą pewnością bym skorzystała  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Nie 2 Maj 2010, 9:28 Temat postu: |
|
|
hhhhhhhhhhhhhh
Ostatnio zmieniony przez ania123 dnia Pią 22 Paź 2010, 21:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magda80 bywalec

|
Wysłany: Pon 3 Maj 2010, 14:59 Temat postu: |
|
|
ania juz to pisałam, ale suknie masz przecudną  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolinaN kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2010, 12:13 Temat postu: |
|
|
ja jestem jak najbardziej na tak.
Sama planuję trochę inną opcję- mieszkam pod Łodzią, kiedyś jako pianistka grałam w zespole weselnym, krótka przygoda, pamiętam naszą pierwsza parę, super ludzie, przyjaźnimy się do dziś, tak jak my- sami za wszystko płacili i chcieli bardzo oszczędnie.
dziewczyna pojechała do tego centrum pod Łodzią - chyba Zgierz albo Rzgów , nie pamiętam, w pawilonie znalazła salon sukien WIZYTOWYCH.
przepiękną suknię ecru kupiła za 360zł
Mam zamiar zrobić to samo! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 18 Cze 2010, 15:20 Temat postu: |
|
|
| ania123 napisał: | | wyobrażałam sobie,że sukienka będzie bardzo zniszczona. |
bardzo zniszczonej kiecki nikt by nie kupił, więc pewnie nikt nie wystawiłby takiej na sprzedaż. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Pią 18 Cze 2010, 19:36 Temat postu: |
|
|
no pewnie że tak  _________________ Kasia i Arek |
|