|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
florzak guru

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 23:38 Temat postu: |
|
|
Co będzie chciał to wsadzi w kieszonkę, a jak nie będzie chciał nic to tak będzie Więc spokojnie nie ma terroru u nas.
Liziii u nas w komplecie też była chusteczka, też na kartoniku, bo one taki są i też nie będziemy jej używać może dlatego, że porwał ja mój psiak i miał świetną zabawę a poza tym nie podobała się nam obojgu taka wersja. A jeśli kwiaty, to mój M. jego świadek, mój tata i mój dziadek będą mieli dokładnie takie same - taka moja wizja. Ojca m się na to nie namówi, ale żadna strata. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
digitaleye początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 11:14 Temat postu: |
|
|
| Juliette napisał: | Mój K. założy na ślub czarny krawat tzw. "śledź". Moim zdaniem są bardzo eleganckie i sexi
  |
Ja również rozważam czarnego śledzia. Tylko tak naprawdę jest to zależne od postury człowieka. Nie zawsze pasuje do każdego  _________________ Mój ślub już niedługo... a żona będzie na długo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 13:38 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście. Myślę, że "śledzik" wyglądałby kuriozalnie na mężczyźnie otyłym albo o posturze Pudziana  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
digitaleye początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 16:02 Temat postu: |
|
|
oj tak tak
na szczęście pudzianem to nie jestem chyba raczej jego totalnym przeciwienstwem  _________________ Mój ślub już niedługo... a żona będzie na długo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pon 15 Mar 2010, 14:14 Temat postu: |
|
|
czyli będziesz wyglądał świetnie
ja śledzie lubię, bo to taki typ krawata, który dobrze wygląda i z garniturem, i bez  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aga.g uzależniony

|
Wysłany: Pią 23 Kwi 2010, 19:33 Temat postu: |
|
|
Standardowo, czyli biała koszula z długimi rękawami, dokładnie taka...
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2010, 10:40 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | a jeszcze zapytam - do kamizelki byla dolaczona taka chusteczka ale ona jest jakby wszyta w kartonik. I nie wydaje mi sie by nalezalo go odrywac. Tylko ze ta "kieszonka" w marynarce jest płytsza i sie to nie miesci.
Czy kieszonke moze nalezy rozpruc bo ją zaszywają fabrycznie? Czy moze ten nowszy typ garniturow ma takie kieszonki i te chusteczke moge sobie w **** wsadzic bo w kieszonke nie wejdzie?  |
kieszonkę zszywają fabrycznie delikatnym ściegiem i spokojnie można rozpruć i cała chusteczka wejdzie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2010, 11:35 Temat postu: |
|
|
A wklada sie i chusteczke i butonierke przypina czy tylko jedno z dwojga? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2010, 11:40 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | | A wklada sie i chusteczke i butonierke przypina czy tylko jedno z dwojga? |
na chustka nazywa się wypustką (sory zostało mi to z poprzedniej pracy kiedys pracowałam w salonie mody męskiej-garnitury i te sprawy ) a więc wypuste wkłada się do kieszonkia a butonierkę tuż obok w zgięciu marynarki,tam gdzie rozpoczyna sie kołnierz.(sory nie umiem tego inaczej opisać ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2010, 11:45 Temat postu: |
|
|
| ale trzeba pamiętac tez o tym jaka opcje sie wybrało.czy jest to komplet :kamizelka+wypustka+fular lub musznik ,czy sam fular+butonierka czy krawat.wybierając cpcje tylko sam krawat nie ma w komplecie wypustki ,mozna ja dokupić jesli sie chce.mój D.np zrezygnował z kamizelki (nam sie nie podoba).będzie miał koszule z wytłaczanym prązkiem w tkaninie z domieszką jedwabiu oraz slubny krawat klasyczny lub sledzik.nad wypustka się zastanawiamy.zamiast wypustki będzie chyba sama butonierka i już(w tym wypadku będzie ona na miejscu wypustki doczepiana) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|