Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Przewóz gości weselnych

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adasm
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 3 Sty 2013, 12:23    Temat postu: Przewóz gości weselnych Odpowiedz z cytatem

Witam, przygotowuje się do wesela i chciał bym się rozeznać w firmach przewozowych, czy może mi ktoś polecić dobrą firmę z Krakowa która posiada ładne busy i autokary, muszą być z klimatyzacją.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mariwad
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 4 Sty 2013, 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My z mężem obdzwoniliśmy w zeszłym roku kilka firm, ale najlepszy kontakt, przejrzysta oferta i dobre ceny zaoferowała nam firma busy Kraków.
Wynajmowaliśmy 3 busy z kościoła na Skałce do Hotelu i jednego na odwożenie gości w nocy. Byliśmy bardzo zadowoleni. Samochody nie były opisana a dla nas to było ważne w takim dniu oraz oczywiście klimatyzacja z racji tego że był to sierpień.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 4 Sty 2013, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś mi tu śmierdzi reklamą, ale przynajmniej ktoś się postarał i dwa konta założył chyba Very Happy Może moderator sprawdzi IP forumowiczów Wink
Powrót do góry
mariwad
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 4 Sty 2013, 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zamierzam nikogo reklamować ale w tej kwestii mam pewne doświadczenie więc odpisałam.

podam też tutaj kilka kontaktów gdzie pytałam o transport

- pastuszak.pl
- eurotour.pl
- wistautokary.pl
- strychalski.pl
- gobus.pl
- limeskrakow.pl
- mbuskrakow.pl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: