Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
muszkkka kandydat

|
Wysłany: Czw 29 Lis 2012, 14:35 Temat postu: cudowna sukienka- okazja!! |
|
|
Hej dziewczyny!
Mam do sprzedania białą kieckę z kolekcji 2012 znanych projektantów . Jest to prawdziwa okazja, bo kupiłam ją za niemałe pieniądze, właściwie głównie ze względu na jakość materiału i markę. Sukienkę ubrałam raz (kilka miesięcy temu) i jest w nienaruszonym stanie. Jeśli któraś jest zainteresowana, prześlę zdjecie. Sukienka jest rozszerzana ku dołowi od bioder, a u góry dopasowana w talii, obszyta przepiękną koronką. Ma zachwycający „dekolt” na plecach. Krótkie rękawki. Jeśli nie znajdę nikogo chętnego na forach weselnych, myślę o wystawieniu jej na allegro albo skorzystaniu z ofertomatu na REKLAMA – któraś korzystała z tej stronki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
danutellka kandydat

|
Wysłany: Pon 10 Gru 2012, 10:09 Temat postu: aleja |
|
|
hej.ja korzystałam z tej stronki ale raczej w organizacji mi pomógł niż w sprzedaży, bo suknię i tak miałam wypożyczoną |
|
Powrót do góry |
|
 |
donata90 kandydat

|
Wysłany: Czw 13 Gru 2012, 13:34 Temat postu: |
|
|
ja też korzystałam z tego ofertomatu ale na allegro na wszelki wypadek też wystawiłam:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
muszkkka kandydat

|
Wysłany: Wto 18 Gru 2012, 12:29 Temat postu: |
|
|
donata90 napisał: | ja też korzystałam z tego ofertomatu ale na allegro na wszelki wypadek też wystawiłam:) |
dzięki dziewczyny. a myślicie, że ta stronka nie zawiera opłat za to, ze dodam ofertę i dzięki nim sprzedam? |
|
Powrót do góry |
|
 |
danutellka kandydat

|
Wysłany: Wto 18 Gru 2012, 12:33 Temat postu: |
|
|
muszkkka napisał: | donata90 napisał: | ja też korzystałam z tego ofertomatu ale na allegro na wszelki wypadek też wystawiłam:) |
dzięki dziewczyny. a myślicie, że ta stronka nie zawiera opłat za to, ze dodam ofertę i dzięki nim sprzedam? |
ja nic nie płaciłam, ale tez nie sprzedawałam sukni. moze jakieś pakiety są tylko dla tych, którzy chcą zaprezentować na stronie jakis dom weselny albo usluge, ale nie wiem. a za sprzedaz sukni to chyba nie placi sie:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
danutellka kandydat

|
Wysłany: Czw 10 Sty 2013, 10:57 Temat postu: |
|
|
i jak tam korzystanie z portali weselnych? udało się wszystko ogarnąc?: |
|
Powrót do góry |
|
 |
donata90 kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Sty 2013, 14:16 Temat postu: Re: cudowna sukienka- okazja!! |
|
|
muszkkka napisał: | Hej dziewczyny!
Mam do sprzedania białą kieckę z kolekcji 2012 znanych projektantów . Jest to prawdziwa okazja, bo kupiłam ją za niemałe pieniądze, właściwie głównie ze względu na jakość materiału i markę. Sukienkę ubrałam raz (kilka miesięcy temu) i jest w nienaruszonym stanie. Jeśli któraś jest zainteresowana, prześlę zdjecie. Sukienka jest rozszerzana ku dołowi od bioder, a u góry dopasowana w talii, obszyta przepiękną koronką. Ma zachwycający „dekolt” na plecach. Krótkie rękawki. Jeśli nie znajdę nikogo chętnego na forach weselnych, myślę o wystawieniu jej na allegro albo skorzystaniu z ofertomatu na REKLAMA– któraś korzystała z tej stronki? |
i jak tam muszkkka? Roizumiem, ze juz po miesiacu miodowym?
ja zbieram sie za wesele mojej siostry, mamy trochę roboty bo wesele już w sierpniu. ciekawe czy twoją sukienkę znajdę na tej stronie. Może ja kupimy, ale by była heca:)) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vania uzależniony

|
Wysłany: Sro 16 Sty 2013, 15:15 Temat postu: |
|
|
Pachnie mi tu reklama  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 16 Sty 2013, 15:24 Temat postu: |
|
|
Nie tylko Tobie. Moderator może zamknąć wątek i usunąć kwestie reklamowe - nieładnie tak podbijać temat, do tego z nieuczciwą reklamą;/
|
 |
|