Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 11:11 Temat postu: Dzień dobry! |
|
|
Witam wszystkich użytkowników.
Ślub za 2 miesiące - chyba potrzebuję pomocy. Nic, a nic nie jest jeszcze zorganizowane  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 11:16 Temat postu: |
|
|
Witaj! Chętnie Ci wszyscy pomożemy  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
serwatka uzależniony

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 11:44 Temat postu: |
|
|
Cześć! powiedz tylko co i jak a będziemy doradzać
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 11:50 Temat postu: |
|
|
to malutko czasu zostało Wam na organizację, dlaczego nie zrobiliście nic wcześniej?
Pomożemy,witaj  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 12:36 Temat postu: |
|
|
alfaromeo napisał: | Ślub za 2 miesiące - chyba potrzebuję pomocy. Nic, a nic nie jest jeszcze zorganizowane |
Kiedy masz ślub? Kiedy ustalaliście datę?
Jak w USC macie ślub, to kupujecie obrączki, ładnie się ubieracie, bierzesz kandydata na męża, świadków, dowody osobiste i przychodzicie w danym dniu o ustalonej godzinie do urzędu.
Chyba, że organizujecie jakieś przyjęcie?
Tak mi się skojarzyło z inną użytkowniczką, która w podpisie oferuje organizację ślubu, gdy do ślubu kilka tygodni i pm jest w rozsypce... Ciekawe czy to przypadek? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 18:18 Temat postu: |
|
|
Ślub konkordatowy chcemy wziąć. Tylko kościół mamy zarezerwowany wstępnie na 28.08.
A tak późno, bo tak jakoś się zdecydowaliśmy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 18:21 Temat postu: |
|
|
szukajcie zatem sali szybko i zespolu i kamerzysty i fotografa to najważniejsze, reszta w następnej kolejności  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 18:29 Temat postu: |
|
|
Sale 3 mamy wybrane, pozostaje tylko się zdecydować bo różnią się standardem i ceną oczywiście.
Kamerzysty, fotografa nie będzie, zespołu też nie, może DJ a i nad tym się mocno waham. Najgorsze, że nie mam sukienki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 19:16 Temat postu: |
|
|
sukienka ... na szycie już chyba za pozno, poszukaj w sklepach albo wypożyczalniach jak chcesz no i trzeba umówić się już na przymiarki  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 19:18 Temat postu: |
|
|
Wiesz, chcę szyć.
Chcę z przodu krótszą a z tyłu długą. A góra całkiem prosta. Takiej w salonach nie mają. Ale myślę, ze zdążę jeszcze uszyć. Tylko ceny szycia mnie powalają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|