Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Personalizowane etykietki na czekoladki ( Łatwe i gratis)
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pierogarnia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 19:38    Temat postu: Personalizowane etykietki na czekoladki ( Łatwe i gratis) Odpowiedz z cytatem

Hej Dziewczeta!
Gdyby któras z Was chciała przygotować etykietki na czekoladki z Waszymi imionami i datą ślubu to polecam tę stronę. Łatwo można je przygotować i są całkiem fajne. ( Są dwa rozmiary i dwa rodzaje, w sumie 4)
Pozdrawiam

http://www.intimateweddings.com/blog/candy-bar-wrapper-templates-free-and-editable/
guru
guru

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż za delikatna reklama... Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pierogarnia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:06    Temat postu: Personalizowane etykietki na czekoladki ( Łatwe i gratis) Odpowiedz z cytatem

A weszłaś w ogóle na tę stronę? Gdybyś spróbowała to zobaczyłabyś, że to nie jest żadna reklama. Nie chcesz skorzystać to nie. Najpierw spróbuj a potem się wypowiadaj.
guru
guru

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Droga Pierogarnio na stronę weszłam to po pierwsze, po drugie naucz się szukać i nie powielaj tematów, to jest dział z tematami o podziękowaniach dla rodziców i jeśli chciałaś rodzicom w prezencie zafundować takie czekoladki... to napisz to w odpowiednim temacie, a nie powielaj i nie zakładaj nowych wątków niepotrzebnie. Wink
Powrót do góry
Alicjamedia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś byłem na ślubie, gdzie takie karteczki wykorzystano przy oczepinach.
Każda panna wyciągała z koszyka, (kawalerowie też) później ogłoszono, że karteczki z imionami PM mają wszyscy, ale są tylko dwie z datą ślubu.
Zrobiła się afera, bo nikt nie miał daty, a później się okazało, że wylosowały je dzieci, które nie umiały czytać i ..poszły się bawić.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Pierogarnia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Guru masz rację, może i powieliłam temat, ale nie jesetm tak doświadczona jak Ty uśmiech Nie rozumiem tylko dlaczego zarzucasz mi reklamowanie czegokolwiek skoro jak twierdzisz weszłaś na tę strone i nie jest to reklama.
guru
guru

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obejrzałam dokładnie stronkę, przepraszam Pierogarnio, masz rację, nie jest to reklama. Zwracam honor.
Jeśli chodzi o powielanie tematu, to tutaj masz wątki w których spokojnie możesz umieścić swoje dwa tematy: http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=10119 i http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=3751. uśmiech
Powrót do góry
Pierogarnia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No widzisz jak pomogłaś niewprawionej koleżance. Chciałam się podzieliś tylko z innymi a Ty krzyczysz na mnie uśmiech Fakt zielona jestem w tym co i gdzie, ale postaram się poprawić uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok, to ja przepraszam jeszcze raz, po prostu tak dużo tutaj nieuczciwych reklamodawców, że wszędzie węszy się podstęp. uśmiech
Powrót do góry
Pierogarnia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzumiem, Rozumiem. A skoro już mi pomogłaś to podpowiedź jak się wkleja zdjęcia bo nic mi nie wychodzi. uśmiech
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: