Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pierogarnia kandydat

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 19:38 Temat postu: Personalizowane etykietki na czekoladki ( Łatwe i gratis) |
|
|
Hej Dziewczeta!
Gdyby któras z Was chciała przygotować etykietki na czekoladki z Waszymi imionami i datą ślubu to polecam tę stronę. Łatwo można je przygotować i są całkiem fajne. ( Są dwa rozmiary i dwa rodzaje, w sumie 4)
Pozdrawiam
http://www.intimateweddings.com/blog/candy-bar-wrapper-templates-free-and-editable/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 20:42 Temat postu: |
|
|
Cóż za delikatna reklama...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pierogarnia kandydat

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:06 Temat postu: Personalizowane etykietki na czekoladki ( Łatwe i gratis) |
|
|
A weszłaś w ogóle na tę stronę? Gdybyś spróbowała to zobaczyłabyś, że to nie jest żadna reklama. Nie chcesz skorzystać to nie. Najpierw spróbuj a potem się wypowiadaj. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:12 Temat postu: |
|
|
Droga Pierogarnio na stronę weszłam to po pierwsze, po drugie naucz się szukać i nie powielaj tematów, to jest dział z tematami o podziękowaniach dla rodziców i jeśli chciałaś rodzicom w prezencie zafundować takie czekoladki... to napisz to w odpowiednim temacie, a nie powielaj i nie zakładaj nowych wątków niepotrzebnie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicjamedia uzależniony

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:17 Temat postu: |
|
|
Kiedyś byłem na ślubie, gdzie takie karteczki wykorzystano przy oczepinach.
Każda panna wyciągała z koszyka, (kawalerowie też) później ogłoszono, że karteczki z imionami PM mają wszyscy, ale są tylko dwie z datą ślubu.
Zrobiła się afera, bo nikt nie miał daty, a później się okazało, że wylosowały je dzieci, które nie umiały czytać i ..poszły się bawić. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pierogarnia kandydat

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:21 Temat postu: |
|
|
Guru masz rację, może i powieliłam temat, ale nie jesetm tak doświadczona jak Ty Nie rozumiem tylko dlaczego zarzucasz mi reklamowanie czegokolwiek skoro jak twierdzisz weszłaś na tę strone i nie jest to reklama. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pierogarnia kandydat

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:29 Temat postu: |
|
|
No widzisz jak pomogłaś niewprawionej koleżance. Chciałam się podzieliś tylko z innymi a Ty krzyczysz na mnie Fakt zielona jestem w tym co i gdzie, ale postaram się poprawić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:31 Temat postu: |
|
|
Ok, to ja przepraszam jeszcze raz, po prostu tak dużo tutaj nieuczciwych reklamodawców, że wszędzie węszy się podstęp.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pierogarnia kandydat

|
Wysłany: Sob 8 Gru 2012, 21:35 Temat postu: |
|
|
Rzumiem, Rozumiem. A skoro już mi pomogłaś to podpowiedź jak się wkleja zdjęcia bo nic mi nie wychodzi.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|