|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| amelia_ula początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 17 Sie 2021, 6:31    Temat postu: Termometr dla dzieci |   |  
				| 
 |  
				| Cześć, jestem mamą 2 szkrabów (2 i 5 lat), które zaraz będą wchodzić w sezon przeziębień. Chciałabym kupić jakiś porządny termometr. Szybki, niezawodny i bezdotykowy, aby dzieci się tak nie niecierpliwiły. Znajoma poleciła mi termometry ze strony Diagnosis, które dodatkowo spełniają wymagania kliniczne, co mnie osobiście bardzo przekonuje. Chciałabym jednak zasięgnąć więcej opinii. Korzystał ktoś z Was z ich produktów i poleca? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| nemesis kandydat

| 

|  Wysłany: Pią 27 Sie 2021, 14:46    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Najlepiej to taki termometry laserowe |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| olgakos999 początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 17 Mar 2022, 16:01    Temat postu: Jaka maść na ząbkowanie |   |  
				| 
 |  
				| Też szukam dobrego termometru i jednocześnie zastanawiam się, jaka maść na ząbkowanie sprawdzi się najlepiej. Nietrudno domyślić się, z jakim problemem aktualnie się zmagamy i niestety nie śpimy zbyt spokojnie. Wiem, że na tym forum są doświadczone mamy, dlatego bardzo proszę Was o wsparcie. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| andżelisia1 maniak

| 

|  Wysłany: Czw 14 Kwi 2022, 9:24    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Akurat ja zdecydowałam się na najlepsze termometry bezdotykowe i powiem wam, że nie żałuję. Są o wiele lepsze niż zwykłe termometry także jestem zadowolona z zakupu |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach