|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zakochana gaduła

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 11:28 Temat postu: Pełnia szczęścia zakochanej... |
|
|
Pomyślałam sobie, że skoro pierwszą wizytę u ginekologa mam za sobą to może najwyższy czas, by założyć oficjalny wątek naszej kruszynki. Wprawdzie na razie jeszcze jej nie widziałam, ale cudny 10mm pęcherzyk ciążowy sprawił, że już o niczym innym myśleć nie potrafię, jak tylko o rosnącym w moim brzuszku małym skarbku...
23 czerwca 2012 r. był dla mnie dniem wyjątkowym i ... tak... NAJWAŻNIEJSZYM do tej pory. Byliśmy już 7 lat razem, ślub więc był dla nas absolutnym priorytetem! Chcieliśmy by był to dzień wyjątkowy i niepowtarzalny no i udało się! Dziś jesteśmy już małżeństwem z 2-miesięcznym (!) stażem... Kochamy się mocno i wspieramy wzajemnie.
... i tak sobie myślę, że ta miłość musi być ogromna i bezgraniczna skoro tak szybko "stworzył się" jej najpiękniejszy owoc - Nasz pierworodny! ! Początkowo - szok, nie ukrywam też, że przerażenie, że to już. Potrzebowaliśmy kilku dni po wykonaniu pierwszego testu ciążowego (oczywiście nie muszę pisać jak bardzo się trzęsłam gdy zobaczyłam wynik pozytywny)... by ochłonąć i oswoić się z nową sytuacją. Teraz jesteśmy przeszczęśliwi i całkowicie zajęci naszą kruszynką. Aby była zdrowa i szczęśliwa - tak jak my teraz!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
NutkaMisio maniak

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 11:36 Temat postu: |
|
|
Gorąco gratuluję
I życzę by kruszynka zdrowo rosła  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 11:39 Temat postu: |
|
|
No to oficjalnie gratuluję  _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia86 gaduła

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 12:11 Temat postu: |
|
|
Gratuluję . To musi być cudowne uczucie . Niech maluszek zdrowo rośnie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 12:20 Temat postu: |
|
|
Gratulacje Ja się zbieram, żeby założyć osobny wątek, ale jakoś nie mam weny  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 12:26 Temat postu: |
|
|
zakochana, gratuluję  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 12:56 Temat postu: |
|
|
Serdeczne gratulacje
Będzie dobrze
Dbaj o Was noo i życzę dużo dużo zdrówka  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 13:46 Temat postu: |
|
|
zakochana gratulacje!! życzę ci uśmiechu i nudy przez te 9 miesięcy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
only_hope maniak

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 14:12 Temat postu: |
|
|
Ja również dołączam się do gratulacji i dużo spokoju życzę całej trójce:D _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 14:43 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Wspaniała wiadomość   _________________
 |