Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Animacje dla dzieci?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paulafie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 10:39    Temat postu: Animacje dla dzieci? Odpowiedz z cytatem

Muszę się pochwalić, na swoim ślubie miałam firmę, która zabawiała dzieciaki, noo normalnie suuuper sprawa uśmiech Co więcej nie poinformowałam rodzin o takiej opiece, dlatego byli mega pozytywnie zaskoczeni że nie muszą użerać się z dzieciakami, które miały przygotowany swój kącik zabaw. Polecam gorąco moje drogie o poszukanie takich firm w Waszych rejonach
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to już dla mnie jest rozdmuchiwanie kosztów do granic..... bez przesady. Wesele samo w sobie jest jakąś atrakcją, nie czuję potrzeby ,żeby był jakiś specjalny "zabawiacz" dla dzieci.......
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

animacje dla dzieci fajna sprawa, ale i duża kasa. Ja na zbyciu takiej kasy nie mam i z usług takiej firmy korzystać nie zamierzam. Natomiast jakbyście szukały inspiracji jak zająć czymś produktywnym takie dzieciaki to zawsze jakieś podpatrzonymi pomysłami można się powymieniać uśmiech

Powrót do góry
Paulafie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, że wesele to jedna wielka atrakcja dla dzieci, ale prawie na każdym weselu na którym byłam maluchy tarzały się po podłodze, biegały pod stołami, ogólnie po godzinie lub dwóch wariują. Jeżeli ktoś ma pieniążki to szczerze spokojnie może pozwolić sobie na taki wydatek, a zobaczy że to nie wydatek na marne uśmiech Ja jestem bardzo zadowolona
Powrót do góry
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już myślałam ,że to kolejna reklama,ale narazie obyło się bez konkretnej nazwy firmy uśmiech

My również będziemy mieć animatorki (100zł za godzinę) będą na 4-5h więc Spasi - nie jest aż tak tragicznie język
ewelina85
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój D. wpadł ostatnio na pomysł żeby w jakim kąciku sali przygotować klocki, jakieś kolorowanki itp. żeby dzieciaki miały się czym zająć jak już znudzi im się bieganie po sali. Wydaje mi się, że to całkiem niezły pomysł.
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
No to już dla mnie jest rozdmuchiwanie kosztów do granic..... bez przesady. Wesele samo w sobie jest jakąś atrakcją, nie czuję potrzeby ,żeby był jakiś specjalny "zabawiacz" dla dzieci.......
dokładnie
no może gdybym była nie wiadomo kim i chciała się pokazać ale jestem zwykłym zjadaczem chleba i takie urozmaicenia są dla mnie tylko stratą pieniędzy.
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sama zastanawiam się nad takim pomysłem, gdyż będzie u nas troszkę dzieci. Fajnie zorganizować taki kącik:)

Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paulafie napisał:
Zgadzam się, że wesele to jedna wielka atrakcja dla dzieci, ale prawie na każdym weselu na którym byłam maluchy tarzały się po podłodze, biegały pod stołami, ogólnie po godzinie lub dwóch wariują. Jeżeli ktoś ma pieniążki to szczerze spokojnie może pozwolić sobie na taki wydatek, a zobaczy że to nie wydatek na marne uśmiech Ja jestem bardzo zadowolona

Jak ma się dziecko, które będzie biegać pod stołami i tarzać się po podłodze, to może warto pomyśleć o zostawieniu go w domu? Nie robiąc problemu młodym..

Panie Pawle, w związku, że jest pan właścicielem firmy zajmującej się właśnie animacją, a pisze jako zadowolony klient zaraz będę zmuszona dodać link do Państwa firmy w temacie o nieuczciwych usługodawcach.. Proszę nie robić z nas głupiutkich użytkowników. Szczególnie, że wystarczy wklepać w google podane przez Pana dane, żeby dowiedzieć się z kim mamy do czynienia. Wstyd!

Nie wiem, czy ktoś powierzy opiekę dzieci bliskich osób komuś, kto w nieuczciwy sposób się reklamuje.
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 30 Lis 2011, 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelina85 napisał:
Mój D. wpadł ostatnio na pomysł żeby w jakim kąciku sali przygotować klocki, jakieś kolorowanki itp. żeby dzieciaki miały się czym zająć jak już znudzi im się bieganie po sali. Wydaje mi się, że to całkiem niezły pomysł.

Bardzo dobry pomysł. My będziemy mieli taki końcik. Zapewnia go właściciel sali uśmiech ciekawe tylko ile dzieci tam będą się bawić, bo się szybko nudzą Rolling Eyes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: