|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paulafie początkujący

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 10:39 Temat postu: Animacje dla dzieci? |
|
|
Muszę się pochwalić, na swoim ślubie miałam firmę, która zabawiała dzieciaki, noo normalnie suuuper sprawa Co więcej nie poinformowałam rodzin o takiej opiece, dlatego byli mega pozytywnie zaskoczeni że nie muszą użerać się z dzieciakami, które miały przygotowany swój kącik zabaw. Polecam gorąco moje drogie o poszukanie takich firm w Waszych rejonach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 10:43 Temat postu: |
|
|
No to już dla mnie jest rozdmuchiwanie kosztów do granic..... bez przesady. Wesele samo w sobie jest jakąś atrakcją, nie czuję potrzeby ,żeby był jakiś specjalny "zabawiacz" dla dzieci....... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 11:12 Temat postu: |
|
|
animacje dla dzieci fajna sprawa, ale i duża kasa. Ja na zbyciu takiej kasy nie mam i z usług takiej firmy korzystać nie zamierzam. Natomiast jakbyście szukały inspiracji jak zająć czymś produktywnym takie dzieciaki to zawsze jakieś podpatrzonymi pomysłami można się powymieniać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paulafie początkujący

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 11:13 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, że wesele to jedna wielka atrakcja dla dzieci, ale prawie na każdym weselu na którym byłam maluchy tarzały się po podłodze, biegały pod stołami, ogólnie po godzinie lub dwóch wariują. Jeżeli ktoś ma pieniążki to szczerze spokojnie może pozwolić sobie na taki wydatek, a zobaczy że to nie wydatek na marne Ja jestem bardzo zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:00 Temat postu: |
|
|
Już myślałam ,że to kolejna reklama,ale narazie obyło się bez konkretnej nazwy firmy
My również będziemy mieć animatorki (100zł za godzinę) będą na 4-5h więc Spasi - nie jest aż tak tragicznie  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:05 Temat postu: |
|
|
Mój D. wpadł ostatnio na pomysł żeby w jakim kąciku sali przygotować klocki, jakieś kolorowanki itp. żeby dzieciaki miały się czym zająć jak już znudzi im się bieganie po sali. Wydaje mi się, że to całkiem niezły pomysł. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:36 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | No to już dla mnie jest rozdmuchiwanie kosztów do granic..... bez przesady. Wesele samo w sobie jest jakąś atrakcją, nie czuję potrzeby ,żeby był jakiś specjalny "zabawiacz" dla dzieci....... | dokładnie
no może gdybym była nie wiadomo kim i chciała się pokazać ale jestem zwykłym zjadaczem chleba i takie urozmaicenia są dla mnie tylko stratą pieniędzy. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karola 87 kandydat

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 13:36 Temat postu: |
|
|
Sama zastanawiam się nad takim pomysłem, gdyż będzie u nas troszkę dzieci. Fajnie zorganizować taki kącik:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 15:23 Temat postu: |
|
|
Paulafie napisał: | Zgadzam się, że wesele to jedna wielka atrakcja dla dzieci, ale prawie na każdym weselu na którym byłam maluchy tarzały się po podłodze, biegały pod stołami, ogólnie po godzinie lub dwóch wariują. Jeżeli ktoś ma pieniążki to szczerze spokojnie może pozwolić sobie na taki wydatek, a zobaczy że to nie wydatek na marne Ja jestem bardzo zadowolona |
Jak ma się dziecko, które będzie biegać pod stołami i tarzać się po podłodze, to może warto pomyśleć o zostawieniu go w domu? Nie robiąc problemu młodym..
Panie Pawle, w związku, że jest pan właścicielem firmy zajmującej się właśnie animacją, a pisze jako zadowolony klient zaraz będę zmuszona dodać link do Państwa firmy w temacie o nieuczciwych usługodawcach.. Proszę nie robić z nas głupiutkich użytkowników. Szczególnie, że wystarczy wklepać w google podane przez Pana dane, żeby dowiedzieć się z kim mamy do czynienia. Wstyd!
Nie wiem, czy ktoś powierzy opiekę dzieci bliskich osób komuś, kto w nieuczciwy sposób się reklamuje. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aska00704 gaduła

|
Wysłany: Sro 30 Lis 2011, 15:30 Temat postu: |
|
|
ewelina85 napisał: | Mój D. wpadł ostatnio na pomysł żeby w jakim kąciku sali przygotować klocki, jakieś kolorowanki itp. żeby dzieciaki miały się czym zająć jak już znudzi im się bieganie po sali. Wydaje mi się, że to całkiem niezły pomysł. |
Bardzo dobry pomysł. My będziemy mieli taki końcik. Zapewnia go właściciel sali ciekawe tylko ile dzieci tam będą się bawić, bo się szybko nudzą  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|