|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
asia473 początkujący

|
Posted: Tue 8 Nov 2011, 14:26 Post subject: Witam wszystkich :) potrzebuje pomocy :) |
|
|
Ślub z moim wybrankiem mamy zaplanowany na 22 września 2012 roku...
W chwili obecnej wydaje się, że to jeszcze sporo czasu, ale ten dzień zbliża się coraz szybciej
Forum jest jedynym miejscem dzięki, któremu mogę dotrzeć do tak dużej grupy ludzi
Biorę udział w konkursie na facebooku na najbardziej lubianą parę narzeczeńską w 2012 roku. Aby przejść do kolejnego etapu musimy mieć najwięcej głosów "lubię to!"
Zwracam się z ogromnym apelem do wszystkich, którzy korzystają z forum o wejście na naszą stronę i polubienie jej http://www.facebook.com/Joanna.Dariusz
Każdy głos się liczy ;D Z góry dziękuje wszystkim, którzy przyczynią się do wygrania konkursu
Pozdrawiam,
Asia _________________ Asia ;D |
|
| Back to top |
|
 |
DJ Stefan SM kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Natalia22 uzależniony

|
Posted: Wed 9 Nov 2011, 17:15 Post subject: |
|
|
Pomogłam i ja  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Posted: Sun 27 Nov 2011, 10:13 Post subject: |
|
|
Witam. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce