|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Gdzie kupujecie filmy, muzykę, gry? Jeśli możecie to opiszcie dlaczego. |
Empik |
|
50% |
[ 8 ] |
Media markt |
|
0% |
[ 0 ] |
Saturn |
|
0% |
[ 0 ] |
Media expert |
|
0% |
[ 0 ] |
Allegro |
|
43% |
[ 7 ] |
internet |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 16 |
|
Autor |
Wiadomość |
ewelinka89 moderator
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 17:48 Temat postu: Ankieta ;) |
|
|
Dziewczyny, wiem że sprawa nie związana z tematyką forum, ale liczę na waszą malutką pomoc Odpowiedzi są potrzebne mężowi do pracy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
metka moderator
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 17:57 Temat postu: |
|
|
Allegro - szybko; sprawdzeni sprzedawcy; wygoda; niższe ceny; nie wychodząc z domu, a leżąc w łóżku.
Gdybym miała możliwość, zagłosowałabym jeszcze na Empik - lubię chodzić między półkami z książkami, sama wyszukiwać sobie tytuł i wracać do domu z torbą pełną książek. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
limone guru
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 18:09 Temat postu: |
|
|
... _________________
Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 8:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
nimfa moderator
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 18:10 Temat postu: |
|
|
mieszkam na wsi więc większość rzeczy kupuję przez allegro. Wygodniej i taniej bo najbliższy empik jest 40km ode mnie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
agattt moderator
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 18:13 Temat postu: |
|
|
Jakoś strasznie dużo muzyki ani książek nie kupuję, ale jeżeli już, to zdecydowanie najczęściej przez allegro. Mogę porównać ceny, znaleźć najbardziej odpowiadającą mi ofertę bez wychodzenia z domu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elmuszka moderator
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 18:15 Temat postu: |
|
|
wolę empik od allegro, bo lubię przejrzeć najpierw książkę. Allegro- od czasu do czasu, w przypadku książek nie odpowiada mi wyszukiwarka.
Do ankiety dodałabym świat ksiązki- też często korzystam ze sklepów stacjonarnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marga guru
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 19:06 Temat postu: |
|
|
Empik - muszę powąchać i dotknąć książki przed kupnem ; poza tym, uwielbiam czasopisma, które nie są dostępne w kioskach, lubię też robić przyjaciołom wszelkie prezenty gadżety papiernicze, mogę też od razu kupić jakieś drobiazgi do biura czy domu. Często też kupuję w Merlinie, szczególnie rzadkie książki... i w ukochanym American Bookstore, ale tam od święta, bo zawsze daję się nabrać na promocję "kup 4 w cenie 3" i ponad stówa z kieszeni wylatuje . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Carla guru
|
Wysłany: Sro 14 Wrz 2011, 19:37 Temat postu: |
|
|
Książki kupuję w Empiku najczęściej, na Allegro tylko wtedy gdy książka jest trudno dostępna lub jest w wyjątkowo korzystnej cenie (nie cierpię chodzić na pocztę, żeby odebrać przesyłkę - mam ją dość daleko i zawsze są kolejki). Jak jeszcze studiowałam to najczęściej kupowałam książki w małych księgarniach przy uniwersytecie, gdzie miałam jako studentka zniżki. Zazwyczaj kupuję książki spontanicznie, pod wpływem impulsu.
Muzyki ani filmów nie kupuję w ogóle
Gry na ps3 kupujemy najczęściej na giełdzie komputerowej, często używane w bardzo dobrych cenach. |
|
Powrót do góry |
|
|
Blue_Bird uzależniony
|
Wysłany: Czw 15 Wrz 2011, 7:08 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy moje zdanie się przyda. Ogólnie nic nie kupuję- gry- nie gram; muzyka- opieram się głównie na stacjach radiowych, ew. jakieś płyty dostaję; książki trafiają do mnie przypadkiem- gdzieś w księgarni jest promocja i coś wpadnie mi do rąk, czasem w markecie kupię czy dostanę od znajomych- mam w mojej wioseczce bardzo dobrze zaopatrzoną bibliotekę- więc w niej się "zaopatruję".
Chyba z podanych opcji najchętniej bywam i nabywam w empik'u- tak jak poprzedniczki- kocham wertować książki, czuć zapach druku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina1984 guru
|
Wysłany: Czw 15 Wrz 2011, 15:22 Temat postu: |
|
|
książki głównie w księgarni Martas
Super przeceny |