|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Viola_28 początkujący

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2011, 6:05 Temat postu: Viola |
|
|
Witam serdecznie,
Jakoś wcześniej nie zauważyłam, że jest taka możliwość, że można się przywitać w ten sposób na tym forum, zresztą z niewielu forów korzystam i dopiero uczę się obsługi tego przybydku
Ja już jestem po ślubie i jak w to zwykle bywa ... dopiero po fakcie wydaje mi się, że można było wiele spraw załatwić nieco inaczej/lepiej. Są oczywiście tematy, które udąło się dopiąć na ostatni guzik ale jest ich zdecydowanie mniej. Jeśli oczywiście dla kogoś moje słowa okażą się pomocne to z góry bardzo się cieszę. W kwestii firm obsługujących młode pary również są i te, które mogę bez wahania polecić i te na których sie zawiodłam. Co ciekawe na początku było wręcz odwrotnie - lepiej rozmawiało się z tymi firmami , które w konsekwencji trochę " nie podołały". Bez wątpienia mogę polecić fotografa i firmę dekoracyjną ( zostałam już oskarżona nawet o to, że reprezentują ową firmę wręcz, co zabawne, że to moja firma i zajmuję się reklamą ), więc jeśli ktoś chce to niech mi napisze na maila - fotografa i firmę dekoracyjną z Rybnika mogę polecić. Gorzej w przypadku sali weselnej tutaj wiele spraw zostało załatwionych nie tak jak było wstępnie zakładane. W każdym razie nauczona doświadczeniami, służę pomocą )) |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2011, 9:39 Temat postu: |
|
|
Na wstępie witam Cię w naszym gronie bardzo serdecznie
Cieszę się,że pojawiłaś się,ponieważ masz już jakiekolwiek doświadczenia przed którymi my dopiero Jesteśmy. Ja mieszkam w Sosnowcu i miała bym pytanie do ciebie odnośnie fotografa. Masz może jakąś stronkę i mniej więcej jak to cenowo wyglądało
Pozdrawiam Cię serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Viola_28 początkujący

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 6:07 Temat postu: |
|
|
Witam,
Posiadam tylko numer kontaktowy do tej Pani i jeśli chcesz to mogę udostępnić ale wolałabym nie podawać tutaj na forum, bo różni ludzie niestety piszą, o czym już się przekonałam. Podaj maila to Ci prześlę dane.
Pozdrowienia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|