Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

oczepiny i reakcja chłopaka

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Oczepiny
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ojejku
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 20 Jul 2014, 13:53    Post subject: oczepiny i reakcja chłopaka Reply with quote

Hej.
Byłam wczoraj na ślubie kuzyna chłopaka(kuzyn i jego zona maja po 22 lata, ja i chlopak po 21).
Zbliżał się czas oczepin a mój chłopak do mnie z tekstem: "no masz mi nie łapać welonu. Najlepiej idź na sam tył"... Trudno mi było odgadnac czy zartowal czy na serio to bylo, ale zrobilo mi sie przykro... Tymbardziej jak potem pannie mlodej powiedzial zeby rzucala tak zebym nie zlapala...
Jestesmy razem 4 lata, kocha mnie bardzo bo to widac i czuje to. Ja jego tak samo. Jego rodzina i panna mloda mowili nawet ze bedziemy pewnie nastepni w kolejce;D Owsem marze o tym zeby tak bylo. ale on nie jest gotowy chyba.. mówi że za 5 lat itd...
Welona w koncu nie złapałam bo rzucila sie na niego swiadkowa czyli siostra panny mlodej to glupio by mi bylo walczyc z nia o ten welon. Ale mialam nadzieje ze zlapie... On krawata nie zlapal ale staral sie zlapac.
Nie mogę tej reakcji zrozumiec... Miłe to to nie było...
Back to top
View user's profile Send private message
Karolina1984
guru
guru

PostPosted: Sun 20 Jul 2014, 14:48    Post subject: Reply with quote

Przepraszam, to jest powód do założenia konta pytajnik Macie po 21 lat, czego się spodziewasz. Ocenił Wasz wiek i gotowość bardzo, moim zdaniem, realnie. Życzę wszystkiego najlepszego i udanego ślubu- za parę lat. 21 lat to nie czas na takie rzeczy.
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 20 Jul 2014, 16:30    Post subject: Reply with quote

Quote:
Przepraszam, to jest powód do założenia konta

Widać wielka potrzeba wyrzucenia z siebie negatywnych emocji Surprised
moderator
moderator

PostPosted: Mon 21 Jul 2014, 8:24    Post subject: Reply with quote

Temat zamykam, jednak wiadomość kopiuje do pogaduch ogólnych.

http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=2295&start=1010

Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Oczepiny All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce