Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Barman na wesele?!

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MałaMi
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 6 Gru 2010, 20:59    Temat postu: Barman na wesele?! Odpowiedz z cytatem

Witam!

Szukam barmana na wesele w czerwcu. Kontaktowałam się z kilkoma firmami, jednak większość z nich ma już czerwiec pełny, a te, które mają jeszcze wolne terminy liczą sobie chore pieniądze za usługę.
Czy ktoś korzystał z usług firmy www.the-bartenders.pl dzwoniłam dzisiaj, mój termin póki co jest jeszcze dostępny, jednak nie jestem do końca przekonana, co mam sądzić, bo nie chciałabym brać w ciemno.smutny

Ostatnio zmieniony przez MałaMi dnia Czw 9 Gru 2010, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
katarzynka487
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 7 Gru 2010, 1:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HEJ, WIDZĘ ŻE NIE JESTEM JEDYNA, JA TEŻ BĘDĘ MIAŁA U SIEBIE POKAZ:)) ALE JA JESZCZE ZAMÓWIŁAM SOBIE KOLOROWE DRINECZKI OD 22 DO 4 RANO:) JA PODPISAŁĄM UMOWĘ JUŻ I MAM SPOKÓJwesoły
PODAJĘ CI NAMIARY DO CHŁOPAKÓWwesoły

www.pokaz-barmanski.pl

P.S POWODZONKA:))
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: