|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
anitek kandydat

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 18:22 Post subject: przykre wspomnienia z tego dnia.... |
|
|
dziewczyny, jeszcze daleko do Naszego ślubu ale panicznie boje sie ze cos sie wydarzy na slubie/weselu co zepsuje cala zabawe i niezapomniane chwile przeistocza sie w przykre wspomnienia. Nie mam tu na mysli zdarzen losowych, tragedii rodzinnych. Chodzi mi np o okropnym zachowaniu orkiestry, obslugi, czy tez co gorsza najblizszych... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Juliette guru

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 18:26 Post subject: |
|
|
Każda z nas ma takie obawy, tylko że w różnym natężeniu. A prawdopodobieństwo takich wypadków jest naprawdę znikome. Nie się co zamartwiać, głowa do góry  _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
straszna_dama guru

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 18:29 Post subject: |
|
|
Po co zatruwać sobie głowę takimi sprawami, zwłaszcza przed ślubem? Trzeba wierzyć, że nawet jeśli coś się nie uda, to i tak będzie pięknie  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Liziii guru

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 19:13 Post subject: |
|
|
Czasami takie mysli sa natretne i nie chcą "wyjsc z głowy". Ale nie ma co szukac na siłę dziury w całym - jesli nie ma ku temu przesłanek, to tym bardziej. Orkiestre przeciez wybieramy na podstawie jakichs tam danych - czy to opinii osob u ktorych zespol juz grał, czy to nagrania demo. Jak będą zbyt duzo pili, trzeba ukrócic ilosc alkoholu na ich stole. Jak będą robic zbyt długie przerwy - moze swiadem moglby podejsc i poprosic by grali dłuzej, robili przerwy krotsze etc. A na wypadki losowe nie ma ratunku - jesl isie przydarzą, to trzeba reagowac najlepiej jak sie da  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sony85 maniak

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 20:24 Post subject: |
|
|
ja mam straszne sny własnie w tym temacie....ale przecierz najważniejsze że się pobierzecie i tego wam nikt niezepsuje choćby niewiem co sie działo na weselu _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dorotam guru

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 20:29 Post subject: |
|
|
ja myślę,że w tym wszystkim najważniejsze jest to,żeby ie zwariować jeszcze przed ślubem
pewnych rzeczy nie da się przewidzieć. to co można-można wcześniej rozplanować. ja się bałam o kogoś na weselu kto lubi wypić... i poprosiliśmy inne 2 osoby,żeby "czuwały" w tym dniu nad nimi... okazało się to niepotrzebne,ale lepiej dmuchnąć na zimne,niż się stresować i nerwowo rozglądać..
jak dobrze sobie wcześniej rozplanujesz, posprawdzasz itd. nie będzie wpadek napewno. nic się nie martw. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Justii maniak

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 20:32 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Justii on Wed 1 Jun 2011, 8:15; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kathleen maniak

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 21:26 Post subject: |
|
|
Ja też się tego boję, że coś nie wypali albo o czymś zapomnimy
Wiem, że ze mnie pesymistka, ale cóż zrobić
 |
|
| Back to top |
|
 |
straszna_dama guru

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 21:30 Post subject: |
|
|
Bez sensu takie zamartwianie się, szkoda życia i tak jego pięknych chwil  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dorotam guru

|
Posted: Sun 24 Oct 2010, 21:31 Post subject: |
|
|
amen  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce