|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*CherryLady87* początkujący

|
Wysłany: Wto 19 Paź 2010, 13:38 Temat postu: niestandardowy prezent ślubny |
|
|
Witajcie! Kupiłam właśnie mojej koleżance prezent ślubny.. ale jestem do niego tak subiektywnie nastawiona, że potrzebuje waszej obiektywnej opinii. Swojej koleżance na ślub kupiłam zestaw: wiadereczko na alkohole, pojemnik na lód ze stylowymi szczypcami, do tego shaker i 12 szklanek z grubego szkła typowych na drinki z lodem. Strasznie mi się spodobał ten niestandardowy pomysł, ale po powrocie do domu... zaczęłam sie zastanawiać czy go nie oddać..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Wto 19 Paź 2010, 17:11 Temat postu: |
|
|
...a dlaczego nie ..prezent jak prezent i napewno nie bedzie leżał bezczynnie tylko sie przyda przy różnych imprezach koleżance...ja bym sie niegniewała za taki prezent _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
JubilerLublin kandydat

|
Wysłany: Wto 19 Paź 2010, 22:41 Temat postu: |
|
|
Jeżeli ktoś nie będzie wiedział jak się z tym wszystkim obchodzić, to masz pretekst, żeby zorganizować imprezę i nauczyć nowego właściciela zestawu paru drinków. Do tego przydałaby się książka z przepisami na drinki. Wiem, że w necie jest ich pełno, no ale przecież nikt nie będzie z kompem robił drinów. A wydrukowane to nie to samo. _________________ Hi! Sylwester Lublin Suknie Ślubne Lublin Dom weselny |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 7:31 Temat postu: |
|
|
lepszy taki prezent (ja uważam, że bardzo fajny pomysł) niż dziesiąty komplet pościeli albo dwudziesty ręczników
tylko moja rada...wrzućcie jakąs wizytówkę do środka, żeby było wiadomo od kogo. Ja mam kilka prezentów, które do tej pory nie wiem od kogo są  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 8:02 Temat postu: |
|
|
My nie chcieliśmy prezentów....a i taka mamy 3 kmp.pościeli.ale też nie wiem od kogoś jest 1 .. Ale nam się przydają
A twoj...znasz ta koleżanke i wiesz czy jej się to przyda czy nie.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 9:02 Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje, że to fajny prezent i na pewno się nie powtórzy Nie masz się o co martwić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 14:07 Temat postu: |
|
|
ja też wolałabym taki prezent niż 5 kompletów ręczników _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
patti kandydat

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 14:37 Temat postu: |
|
|
pomysł rewelacyjny! bardzo chętnie sama bym coś takiego mogła dostać dla mnie bomba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 14:47 Temat postu: |
|
|
Fajny prezent, mnie się podoba Chętnie byśmy takie coś dostali  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 15:21 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny pomysł Ja kupiłam kiedyś coś takiego mojemu M, i kupiłam jeszcze bardzo fajną książkę z pomysłami na drinki, taką z indeksem alkoholi - patrzysz jaki alkohol masz i masz z tyłu książki podane przepisy na drinki z nim:) I jeszcze kupiłam 3 likiery:) I kolorowe słomki. Był baaardzo zadowolony i służy nam ten zestaw (oprócz alkoholi ) do dziś. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|