|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justyś:) maniak

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 18:20 Temat postu: 20.08.2010 |
|
|
A więc, wstałam ok. 7.30 zjadłam kromkę chleba, napiliśmy się trochę burna i poleciałam do rodziców. O 9.30 przyjechała kosmetyczka, mimo moich wczesniejszych wątpliwości, makijaż i fryzura wyszły pięknie i wytrzymały do samiutkiego końca.Dziubek przygotowywał się wraz ze świadkiem, do mnie świadkowa przyjechała o 11.00, wtedy troszkę zaczęłam się stresować, co mi zresztą szybko przeszło, czym się tu przejmować jak i tak wiem że zrobię jakąś gafę... Za to Dziubek stresował się za nas dwoje.O 12.00 Dziubek ze świadkiem przyjechał do mnie z pięknym bukietem, ślicznie przystrojonym jaguarem. W domu było błogosławieństwo i do kościoła. Msza bardzo się wszystkim podobała, nawet słyszeliśmy za plecami szlochy ja to się troszkę pomyliłam bo zamiast iść na ofiarę to chciałam klękać, ale Skarbuś mnie przywołał do porządku trochę nam pomagał fotofraf potem życzenia i na salę, a tam przywitanie chlebem i solą, no i wtedy jakoś tak dopadł mnie stres, ale też bardzo szybko znikł. Był obiad i pierwszy taniec, który nam całkiem nieźle wyszedł a potem pojechaliśmy na sesję, pogoda była piękna, tylko trudno się uśmiechać i nie ruszać, kiedy czujesz że gryzą cię komary sesja trwała 2 godziny. Potem na salę, usiedliśmy, potem był tort, trochę tańców i pojechalismy na cmentarz zanieść kwiaty na grób mojego teścia i powrót na salę. Zabawa bardzo się udała, jedzenie było pyszne i było go baaaardzo duuużo, miła obsluga. Do domu wróciliśmy przed 3.00. Mój mąż wyglądał przecudnie, ja podobno też zdjęcia mają dotrzeć za parę dni  _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 18:52 Temat postu: |
|
|
super super wielkie gratulacje  wszystkiego naaaajlepszego  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
emi0112 uzależniony

Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 763 Skąd: za górami za lasami.....
|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 19:01 Temat postu: |
|
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
fantastycznie że wszystko Wam się udało  _________________
"Nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 19:25 Temat postu: |
|
|
wszytskiego najlepszego i dziękujemy za piękną relację...fajnie, że wszytsko się udało i fajnie, że tak wcześnie byliście już w domku...my na posterunku z zamykającymi się oczami do 6 trwaliśmy
no i niecierpliwie czekamy na zdjęcia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pablo&Aga gaduła

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 19:36 Temat postu: |
|
|
Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia........ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 19:56 Temat postu: |
|
|
Justyś dla Ciebie i Małżonka wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia Samych szczęśliwych i radosnych dni 
Ciesze się, że wszystko sie udało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 20:03 Temat postu: |
|
|
Justyś, wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
Czekam na zdjęcia! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
niunia32 maniak

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 20:28 Temat postu: |
|
|
Wszystkiego najlepszego! ! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 22:19 Temat postu: |
|
|
To i ja jeszcze raz się dołączę Wszystkiego Naj Dla Młodej Pary  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 6:30 Temat postu: |
|
|
gratuluję i wzystkiego dobrego |
|