|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
maartusiaa_87 maniak

|
Posted: Wed 26 May 2010, 7:40 Post subject: prosze Was o pomoc- poradnik :) |
|
|
hejka
mam taką prośbę , w pracy dostałam polecenie, napisania poradnika (na temat dowolny) zdecydowałam się na temat: ŚLUBU przygotowania itd. (dziwne prawda hi hi) i chciałam Was prosić, aby w jednym miejscu (tutaj pisać coś od Ciebie tak hasłowo co warto zrobić, na co zwracać uwagę, itd wielkie dzięki :* |
|
| Back to top |
|
 |
straszna_dama guru

|
Posted: Wed 26 May 2010, 9:55 Post subject: |
|
|
Martusiu, ale całe nasze forum jest jednym wielkim poradnikiem Trudno będzie skomasować wszystkie tematy w tym jednym miejscu. Hasłowo masz wydzielone same tematy, nie trzeba ich powielać. Jeśli masz takie polecenie to nie zostaje Ci nic innego, jak przejrzenie związanych z tym tematów i spisania lub opisania tego Na podwalinie forum pewnie nie jedną książkę można by napisać
Poza tym ile osób - tyle opinii, sama musisz wybrać te, które będą dla Ciebie interesujące Powodzenia! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Posted: Wed 26 May 2010, 10:53 Post subject: |
|
|
to prawda. wszystko jest rozsiane na forum. inna sprawa, że trzeba się czasem do tego dokopać  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce