Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krolewnagnes kandydat

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 20:35 Temat postu: kto planuje slub 14.05.2011 ? |
|
|
czy ktoś oprócz mnie planuje slub w maju?
gdy mowie ludziom ze maj a nie np czerwiec czy sierpien to sie dziwnie patrza,a pzreciez to najpiekniejszy miesiac w roku - pelen soczystej zieleni a my po zimie jestesmy stesknieni za takim pejzazem.... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
krolewnagnes kandydat

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 20:38 Temat postu: |
|
|
a jesli ktos przygotowuje sie na slub na maj 2011 to juz wogole byloby ajnie,a ktos z moich okolic to jescze lepiej,moze ktos ma jakies fajne pomysly,bo wsrod kolezanek juz mezatek albo zacietych panien jestem na razie osamotniona. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 20:54 Temat postu: |
|
|
Musisz popatrzeć w wykazie ślubów 2011, Miss uzupełnia wszystkie wpisy Poza tym myślę, że jeszcze troszkę, a zacznie więcej przybywać przyszłorocznych panien młodych. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 20:57 Temat postu: |
|
|
Nasza biedna, połamana dorka_smile ślubuje zdaje się w ten dzień. Zresztą zwolenniczek maja jako takiego tu nie brakuje:) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 21:02 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście Już dawno nie zaglądałam na wykaz, zaczyna być tam tłoczno  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 21:10 Temat postu: |
|
|
ja też miałam w planach początkowo maj ale było miejsca na czerwiec...i bardziej odpowiadał nam z pewnych względów organizacyjnych...wcześniej by mój brat nie mógł przylecieć..
ale MAJ to piękny i coraz bardziej popularny miesiąc  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 21:10 Temat postu: |
|
|
My się szykujemy na maj 2011.
edit.
Ale raczej 7., choć rozważam też inne soboty majowe (28 to moje urodziny, więc może wtedy?). |
|
Powrót do góry |
|
 |
krolewnagnes kandydat

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 21:27 Temat postu: |
|
|
w urodziny....tez by było fajnie..
my chcielismy 04.09.2010 w urodziny mojego przyszlego meza ale nie było miejsc
sale juz mamy dograna , wczoraj podpisalismy umowe z orkiestra a teraz szukamy kamerzysty  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 21:41 Temat postu: |
|
|
krolewnagnes napisał: |
sale juz mamy dograna , wczoraj podpisalismy umowe z orkiestra a teraz szukamy kamerzysty  |
He, he. Jak widzę zaczynasz czuć ten dreszczyk emocji To piękny czas bycia "przed ślubem". _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
krolewnagnes kandydat

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
podobno jeszcze jest czas i te wybory ktorych teraz dokonujemy to pikus w porownaniu z jazda jaka bedziemy miec przed slubem tak od 3 msc.
a juz co do orkiestry to pomieszania prawie dostałam,to ja nie chce wiedziec co bedzie potem,a musze przyznać ze ja ogólnie nerwowa kobitka jestem  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|