Wysłany: Nie 6 Wrz 2026, 12:51 Temat postu: Event promocyjny
Witajcie! szukam porady w sprawie eventu promocyjnego. Wprowadzamy nową linię produktów i chcemy to zrobić z przytupem. Trafiłam na agencja eventowa i rozważam zlecenie im całości Jakie są wasze doświadczenia z delegowaniem takich zadań? Czy agencje naprawdę rozumieją specyfikę firmy i produktu czy raczej robią wszystko schematycznie? Zależy mi żeby event oddawał nasz charakter.
Myślę, że kluczową sprawą przy organizacji eventów jest to, jakiego wyposażenia użyjemy. Miałam okazję być na kilku imprezach, gdzie krzesła czy zastawa totalnie psuły efekt końcowy. No i właśnie, czasem zlecenie tego agencji może sprawić, że zabraknie im osobistego podejścia do tematu. A tak w ogóle to polecam zerknąć na różne opcje dostępne u wypożyczalni, mają spory wybór krzeseł weselnych i sprzętu gastronomicznego https://www.wypozyczalniazastawy.pl/kategoria-produktu/sprzet-na-wesela/krzesla-weselne/ Może uda się znaleźć coś idealnego na waszą imprezę.