Wysłany: Sro 11 Mar 2026, 6:37 Temat postu: fotograf oferta
Jestem pewna że w tym temacie warto jest podjąć współpracę z https://jancetera.com/ To osoba której nie straszne żadne wyzwanie. Fotografia jest jego pasją co przekłada się na niesamowity efekt końcowy współpracy. Zajmuje się fotografią motoryzacyjna, portretową, produktową, sesjami z zwierzakami i wiele więcej. Z jego usług mogą korzystać nie tylko prywatni klienci ale również firmy. Będziecie zachwyceni z osiągniętego efektu. Koniecznie się z nim skontaktujcie.
Planowanie ślubu to maraton a nie sprint 😅 Właśnie jestem na etapie szukania fotografa i ktoś na grupie polecił żebym poszukała w kierunku reportażu ślubnego. Trafiłam na fotograf ślubny z Łodzi i naprawdę zrobiła na mnie wrażenie — te zdjęcia opowiadają jakąś historię, widać emocje i atmosferę całego dnia. Czy ktoś wie jak wygląda taka współpraca od pierwszego kontaktu? Czy robi się wcześniej sesję próbną czy od razu dzień ślubu?