|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
nelris początkujący

|
Wysłany: Pon 19 Mar 2018, 13:27 Temat postu: Nowe mieszkanie |
|
|
Marzy mi się moje własne mieszkanie więc zaczęłam się rozglądać. Jak na razie najlepszą ofertę ma http://www.villaromanow.pl/kontakt. Budują nowe osiedle na biełutach. Wstępnie już się zdecydowałam ale czekam jeszcze na opinie moich rodziców ponieważ dają mi połowę pieniędzy na to mieszkanie. Mam nadzieje że jej też się to spodoba  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2018, 13:25 Temat postu: |
|
|
| Chodzi Ci o Bałuty? No nie wiem, dla mnie to dość peryferyjna dzielnica i wolałabym chyba osiedle Pomorska Park bo ta lokalizacja zapewni mi nie mieszkanie w cichej i spokojnej okolicy, bo mogę posiedzieć na osiedlowej ławeczce w cieniu drzew albo w pobliskim parku, ale umożliwi też wygodny dojazd do łódzkich atrakcji turystycznych i do obiektów kulturalnych, sklepów, centrów handlowych itp |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Entertainingoi kandydat

|
Wysłany: Czw 18 Gru 2025, 2:33 Temat postu: |
|
|
| Wynajem mieszkania dla wielu osób może być wyzwaniem, szczególnie jeśli chcemy mieć pewność, że umowa będzie bezpieczna dla obu stron. Warto wtedy zainteresować się rozwiązaniem, jakim jest najem okazjonalny który pozwala chronić właściciela i najemcę dzięki jasno określonym zasadom współpracy. Ciekawi mnie, czy ktoś z forum korzystał z takich umów i jak wyglądało to w praktyce, zwłaszcza w kwestii formalności i zabezpieczeń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Happy.M bywalec

|
Wysłany: Nie 21 Gru 2025, 12:32 Temat postu: |
|
|
| Hej, zastanawiam się nad jednym z mieszkań od activa w Pruszczu Gdańskim https://activa.pl/oferta/mieszkania-pruszcz-gdanski i szukam opinii od osób, które mają już ten etap za sobą. Oferta bardzo mi się spodobała, zwłaszcza że lokalizacja wydaje się idealna dla kogoś, kto chce mieć blisko do Gdańska, ale mieszkać w nieco spokojniejszej okolicy. Dajcie znać, czy Waszym zdaniem warto i czy standard oddania lokalu spełnił Wasze oczekiwania, bo szukam potwierdzenia od kogoś, kto faktycznie kupił u nich mieszkanie i może szczerze polecić tego inwestora. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|