|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
świadkowaa początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
agus123 kandydat

|
Posted: Sun 15 Oct 2017, 21:15 Post subject: |
|
|
| W tej kwestii niestety nie pomogę, warto poszperać jednak w sieci i poczytać opinie na ten temat. Mogę co jedynie podrzucić namiar na dobry i sprawdzony sklep z różnego rodzaju sprzętem, który przy każdym remoncie często okazuje się niezbędny, chociażby porządna wiertarka - https://www.budujesz.pl/wiertarka-bosch-gsb-13-re-professional-0601217100-30936/ . Warto sobie zerknąć. |
|
| Back to top |
|
 |
kiziamizia kandydat

|
Posted: Tue 17 Oct 2017, 22:14 Post subject: Aranżacja wnętrza salonu - dodatki |
|
|
| jeśli jesteście na etapie dekorowanie swojego domu lub mieszkania mogę Wam polecić bardzo dobry sklep, w którym znajdziecie bardzo dużo ciekawych i nowoczesnych dodatków: www.mandihouse.pl ja u nich zorganizowałam sobie praktycznie cały dom. Jestem bardzo zadowolona, bo mam dom zrobiony w stylu minimalistycznym, a w tym sklepie dostałam dodatki, które idealnie pasują do takiego stylu. |
|
| Back to top |
|
 |
ygrek początkujący

|
Posted: Fri 3 Nov 2017, 19:38 Post subject: |
|
|
Dość przydatne są te informacje Przynajmniej tak mi się wydaje  _________________ Nie ma potrzeby bać się rzeczywistości. Wystarczy ją przyjąć do wiadomości i popłakać kilka dni. |
|
| Back to top |
|
 |
Gruki36 początkujący

|
Posted: Wed 8 Nov 2017, 14:12 Post subject: |
|
|
Czy możecie polecić jakieś fajne dywany? _________________ http://chidusz.com/pity/ |
|
| Back to top |
|
 |
matrimonio gaduła

|
Posted: Thu 16 Nov 2017, 12:15 Post subject: |
|
|
| Niedawno widziałam przyjemne w dotyku i niedrogie dywany w Komforcie. A jeśli robisz remont, to o dewalt narzędziach poczytaj w internecie. Są znacznie lepszej jakości, niż narzędzia marek, które najczęściej można spotkać w popularnych sklepach budowlanych. |
|
| Back to top |
|
 |
Clony25 początkujący

|
Posted: Mon 20 Nov 2017, 19:00 Post subject: |
|
|
Według mnie Dewalt robi genialne narzędzia. _________________ Kraków adwokat opinie |
|
| Back to top |
|
 |
Sylvanas kandydat

|
Posted: Fri 5 Jan 2018, 8:53 Post subject: |
|
|
Liczne dekoracje w świeżo wyremontowanym domu rzeczywiście warto zastosować. Dzisiaj nie brakuje na szczęście sklepów, które mają deo zaoferowania naprawdę solidnie wykonane produkty. Ja niedawno kupiłam plakaty do salonu i bardzo mi się podobają. To całkiem interesujący sposób na wypełnienie pustych miejsc, znajdujących się na ścianach.  |
|
| Back to top |
|
 |
puzzzle początkujący

|
Posted: Fri 5 Jan 2018, 10:36 Post subject: |
|
|
Również czekam na opinię o wełnie! Planujemy budowę domu i chcemy mieć wcześniej wszystko zaplanowane _________________ modne nowoczesne ogrodzenia |
|
| Back to top |
|
 |
jjelonek bywalec

|
Posted: Fri 5 Jan 2018, 11:56 Post subject: |
|
|
Jak mówimy o remoncie mieszkania, to co powiecie o takich aranżacjach wnętrza?
Stylowe, nie?
Wszystkie pochodzą z kolekcji marburg:
https://innetapety.pl/tapety-marburg |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce