| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| Karina26 uzależniony

| 

|  Wysłany: Pon 30 Lip 2018, 10:42    Temat postu: Plecy bolą - co robić? |   |  
				| 
 |  
				| Macie czasem takie dolegliwości? Co robić, żeby nie bolały aż tak?
 Niby ruszać się więcej - to wiadomo.
 Ale też czytałam tutaj https://medicaspa.pl/nasza-oferta/masaze/masaze-lecznicze/masaz-leczniczy że powinien pomóc masaż leczniczy.
 Ktoś był?
 Będę wdzięczna za podpowiedzi czy to rzeczywiście coś pomaga.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| tadeks początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 14 Lis 2018, 12:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| może joga, basen? sport to zawsze dobra sprawa dla organizmu  _________________
 domy z paczki
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| wang maniak

| 

|  Wysłany: Czw 29 Lis 2018, 12:26    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Masaże to w takiej sytuacji najlepsze rozwiązanie. Polecam się zdecydować na masaże wschodnie, na które można zapisać się do Integrative Medical Center pod Wrocławiem: https://imc.wroc.pl/. Ich filozofią jest utrzymywanie dobrego stanu zdrowia a nie tylko leczenie chorób. Specjaliści z określonej dziedziny na pewno dobiorą odpowiednie sposoby łagodzenia bólu. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Adamila021 bywalec

| 

|  Wysłany: Nie 9 Gru 2018, 22:09    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jakiś dobry masaż na pewno się przyda. Możecie też się oddać w ręce sprawnego, doświadczonego fizjoterapuety. Sklep medyczny https://yellowsport.pl proponuje między innymi kompresy ciepło-zimno i wiele innych akcesoriów medycznych. Może i tam coś na swoje problemy znajdziesz |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| ewula 72 kandydat

| 

|  Wysłany: Sob 9 Mar 2019, 21:38    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Odpowiednia rehabilitacja zdziała cuda.Wiem co mówię sama mam problemy z kręgosłupem. I często odwiedzam centrum medyczne i rehabilitacji Kriosonik. Mają tam dobrych rehabilitantów i zabiegi ,które są bardzo skuteczne na kręgosłup. Mnie najbardziej pomagają masaże i laser wysokoenergetyczny. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| buniaa początkujący

| 

|  Wysłany: Nie 31 Mar 2019, 20:32    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A może zmień łóżko na jakieś specjalne? Albo chociaż poduszkę? _________________
 Marmedico
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| elabarbara gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 3 Kwi 2019, 16:13    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Mój partner ma poważny problem z kręgosłupem, a do tego ciężką fizyczną pracę dlatego sen jest bardzo ważnym elementem w jego życiu. Chciałabym kupić dobry masażer i znalazłam takie na https://www.ceneo.pl/Masazery/p:Medisana.htm Słyszałam, że ich produkty nie mają sobie równych, a ich domeną jest rzetelność wobec klientów. Też tak sądźcie? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| microtomka początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 16 Kwi 2019, 20:32    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zależy od czego... polecam wizytę u dobrego specjalisty np. fizjoterapeuty. Na miejscu dobierze Ci potrzebne ćwiczenia i powie co możesz, a czego lepiej nie robić. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Kamilka75 gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 17 Kwi 2019, 14:17    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Powiem tak - idź do lekarza po skierowanie na rezonans magnetyczny i działaj. Czasem taki ból jest jedynie objawem przeciążenia, ale czasem oznacza coś poważnego i nie można tego bagatelizować. Osobiście jestem tylko zła na to, że nawet jak chcę prywatnie zrobić tk czy mr w szpitalu, to muszę mieć skierowanie. Po jasne słońce, skoro płacę? To głupie. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Pallma początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 19 Kwi 2019, 10:47    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Na Twoim miejscu nie czekałabym co będzie dalej. Od razu umówiłabym się na wizytę u specjalisty rehabilitanta lub umówiła się z nim na wizytę domową. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |