|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jezyk maniak

|
Wysłany: Sob 9 Sie 2025, 15:12 Temat postu: Pomoc prawna mecenas |
|
|
Zna ktoś dobrego prawnika z Sopotu albo ogólnie Trójmiasta, który poprowadzi sprawę o podział majątku po rozwodzie? Chodzi o dużą nieruchomość i kilka kont. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
Wysłany: Sob 16 Sie 2025, 7:48 Temat postu: |
|
|
Dokładnie, sam się zastanawiam, jak to wygląda prawnie. Słyszałem, że dużo zależy od umów, ale też od strategii przy składaniu wniosków. Dobry prawnik to podstawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Czw 21 Sie 2025, 17:46 Temat postu: |
|
|
Ostatnio natknęłam się na temat, który wydaje się coraz częściej poruszany w kontekście prawa rodzinnego – demoralizacja nieletnich. Spodobało mi się, że artykuł dokładnie tłumaczy, czym jest demoralizacja i jakie mogą być jej skutki prawne. Ciekawe, jak wygląda praktyka w takich przypadkach i jakie działania podejmują sądy lub opiekunowie. Może ktoś miał okazję zetknąć się z takim przypadkiem i mógłby podzielić się opinią? |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Wto 26 Sie 2025, 9:40 Temat postu: |
|
|
Ostatnio na jednym forum ktoś wspominał o mecenasie Mindykowskim. Ponoć zajmuje się właśnie sprawami majątkowymi po rozwodach, zna się na niuansach i działa głównie w Gdańsku, Gdyni i całym Trójmieście. Może warto zapisać sobie to nazwisko i dopytać u źródła? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|