|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
EwaZ kandydat

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2025, 14:21 Temat postu: Banda Auto Serwis Warszawa Wola |
|
|
Marzysz o bezproblemowej jeździe i długowieczności swojego auta? Banda Auto Serwis z Warszawy, działający w sercu dzielnicy Wola, to miejsce, gdzie Twoje auto otrzyma najlepszą opiekę. Dzięki zaawansowanym technologiom i wykwalifikowanym mechanikom każda naprawa przebiega szybko i skutecznie. Niezależnie od modelu czy marki, Warsztat Wola gwarantuje indywidualne podejście oraz pełną transparentność kosztów. To właśnie tutaj dbamy o każdy detal, abyś mógł cieszyć się bezpieczeństwem na drodze. Sprawdź ofertę na banda-auto-serwis.pl i przekonaj się, że prawdziwy profesjonalizm jest w zasięgu ręki. Twój samochód zasługuje na najlepszą opiekę! _________________ Kiedy zacząłem liczyć godziny, w mojej głowie powstał taki zamęt, jaki o świcie panuje w kurniku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Nie 1 Cze 2025, 9:33 Temat postu: |
|
|
To zależy od auta i softu, ale ja w swoim Passacie 2.0 TDI zrobiłem delikatny chiptuning w Funware - warsztat samochodowy Łódź i średnie spalanie faktycznie spadło o około litr. Największa różnica to jednak dynamika, dużo przyjemniej się jeździ, szczególnie przy wyprzedzaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|