Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

sprzatanie biura
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ryszardrat
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 2 Oct 2019, 12:38    Post subject: sprzatanie biura Reply with quote

Dzien dobry, w mojej pracy ostatni ciezko sie skupic bo firma ktora sprzata zupelnie zaniedbuje swoje obowiazki
Czy tak trudno znalesc kogos porzadnego?a wy jakie macie doswiadczenia z tego typu firmami?dobrym wyborem jest https://www.sprzataniedeluxe.pl/sprzatanie-uslugi-porzadkowe/sprzatanie-przychodni/ prawdziwi profesjonaliści

Last edited by Ryszardrat on Mon 7 Oct 2019, 13:22; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
fmarks
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 3 Oct 2019, 13:45    Post subject: Reply with quote

Niestety firmy sprzątające warto wziąć tylko i wyłącznie z polecenia.
Back to top
doti
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 24 Oct 2019, 10:25    Post subject: Reply with quote

no to fakt nie ma to jak firma z polecenia ale od czego my tu jesteśmy uśmiech Ja mogę Ci polecić świetnych fachowców od sprzątania budynku od zewnątrz - mycie okien, elewacji, dachu itd - ROPE EXPERT. Oni działają w Warszawie i okolicach. Szybkie terminy, bezproblemowy kontakt z właścicielem panem Łukaszem, dobre ceny.
Back to top
fifika
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 8 Nov 2019, 8:24    Post subject: Reply with quote

doti podpisuje się obiema rękami pod tym co napisałaś. Moja firma już kilka razy korzystała z pomocy fachowców zRope Expert i doświadczenia mamy równie pozytywne jak Ty uśmiech
Back to top
megi25
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 3 Aug 2020, 10:32    Post subject: Reply with quote

To prawda, najlepiej sugerować się opiniami innych osób i brać sprawdzone ekipy. W takim razie koogo polecicie do mycia elewacji z Zielonej Góry? Zależy mi na doczyszczeniu budynku oraz podjazdu.
Back to top
Solution
maniak
maniak

PostPosted: Thu 23 Dec 2021, 13:25    Post subject: Reply with quote

Wyjścia masz dwa, albo zmienić firmę sprzątającą na bardziej profesjonalną, na przykład na Clean Way, albo zakupić od nich profesjonalny sprzęt i chemię do sprzątania https://sklep.cleanway.pl/ i robić to osobiście. Wtedy będziesz mieć pewność o dobrze wykonanej pracy.
Back to top
leszeks
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 17 Feb 2022, 18:33    Post subject: Sprzątanie biura Reply with quote

Firm sprzątających na rynku jest naprawdę wiele , ale nie każda firma jest godna naszej uwagi i polecenia. Mój pierwszy typ nie był dobry. Nie byłem zadowolony z rezultatów ich pracy dlatego później przyłożyłem się i poczytałem w internecie opinie na temat innej firmy, którą też polecił mi mój przyjaciel. I ta firma https://pranieisprzatanie.pl rzeczywiście bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Współpracujemy ze sobą dosyć długo i szanujemy siebie nawzajem. To o co proszę jest zrobione dobrze i bez żadnych zastrzeżeń. A co najważniejsze, że usługa zawsze jest wykonana według naszych wcześniejszych ustaleń.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
jezyk
maniak
maniak

PostPosted: Sun 5 Jun 2022, 17:57    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem, ciekawe sposoby na urządzenie pokoju waszego dziecka znajdziecie tutaj: http://www.brodnica.net/wiadomosci/18080/przedstawiamy_najlepsze_sposoby_na_urzadzenie_pokoju_dzieciecego.html . Moim zdaniem posiadają naprawdę ciekawe artykuły, które przeczytacie u nich za darmo. Polecam serdzenie każdemu, kto chciałby zainspirować się czymś ciekawym.
Back to top
Tomaszu32
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 24 Sep 2022, 19:22    Post subject: Reply with quote

Pytanie tylko, na czym konkretnie Wam zależy? Ja wychodzę z założenia, że jeśli mówimy o zakupie wyposażenia do firmy sprzątającej, to jednak zawsze warto stawiać na jak najbardziej sprawdzone rozwiazania. Widziałem na stronie https://impactsc.pl/pl/c/Sprzet-do-zamiatania-podlog/112 sporo informacji na temat sprzętu do zamiatania podłogi. Myślę, że dzięki profesjonalnemu wyposażeniu, znacznie prościej jest prowadzić taką działalność.
Back to top
Kylia
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 24 Sep 2022, 20:16    Post subject: Reply with quote

Jak znaleźć godną zaufania firmę?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce