Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2025, 7:28 Temat postu: Jak wygląda u Was pielęgnacja twarzy |
|
|
Hej. Chcę poprawić kondycję mojej twarzy powiedzcie mi i czego używacie do pielęgnacji twarzy i jak wygląda wasza codzienna pielęgnacja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2025, 8:42 Temat postu: |
|
|
Mam cerę mieszaną w kierunku do suchej, więc używam dużo produktów nawilżających, mam też mocno rozszerzone pory i lekkie przebarwienia na skórze, maluję się prawie codziennie.
Rano:
- spryskuje twarz ultranawilżającą mgiełką z Lierac
- myje buzię oczyszczającą pianka Face Boom
- pod oczy krem soraya plante
- twarz smaruję na zmianę nawilżającym kremem z Lirene lub ożywczym kremem Miya
- potem się maluję
Wieczorem:
- zmywam makijaż za pomocą płynu micelarnego Nivea (używam tego czarnego)
- myję buzię pianką oczyszczającą Face Boom
- nakładam peeling enzymatyczny od Dr. Ireny Eris (2-3 razy w tygodniu)
- nakładam niebieską glinkę od Loreal (raz w tygodniu, kiedy nie robię peelingu)
- przecieram twarz tonikiem oczyszczająco nawilżającym z Lirene (zmywam nim również peeling z twarzy)
- nakładam krem matująco detoksykujący Face Boom
Ogólnie poczytaj sobie na tej stronie https://e-golub.info.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/8802_codzienna-pielegnacja-skory-jakie-kosmetyki-warto-wlaczyc-do-rutyny.html Jakie kosmetyki warto jest wprowadzić do codziennej pielęgnacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2025, 15:32 Temat postu: |
|
|
Czasem można też dorzucić jakiś zabieg na twarz. Taki zabieg może znacząco poprawić efekty codziennej pielęgnacji. Wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej znajdziecie w ofercie kliniki Neonia z Krakowa. Koniecznie zajrzyjcie więc na ich stronę: https://neonia.com.pl/medycyna-estetyczna/kwas-hialuronowy/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bella3 bywalec

|
Wysłany: Sro 23 Lip 2025, 21:10 Temat postu: |
|
|
A znacie może serię Cica Skin od Eveline? Jak nie macie sprawdzonych kosmetyków do codziennej pielęgnacji to śmiało te zobaczcie. Jest pianka oczyszczająca, serum, kremy, idealne do cery wrażliwej też i naczynkowej. Genialnie nawilżają i koją skórę. Można stosować i rano i wieczorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
terrka kandydat

|
Wysłany: Sob 26 Lip 2025, 14:23 Temat postu: |
|
|
Codziennie rano i wieczorem używam kremu nawilżającego z Bilenedy linia dostepna w Biedronkach Skin academy Splution. Bardzo fajny kremik |
|
Powrót do góry |
|
 |
|